сега нещо полезно за всички колата я зацепих без пети на ремъка има 3 белега и посока както и на 3те зъбни колела зацепването става за 2 минути просто се спазва посоката на ремъка и се пасват белезите при мен се получи мн лесно
Пожелавам ти успех с това зацепване , но както се казваше не правете това вкъщи
koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Половин зъб по белезите които си направил,но точно по петите.Преди да махнеш стария ремък сложи петите и виж какво се получава.Сложих петите и гледам ,ангренажа не е добре,бяга малко.Сложих новия ремък за проба,натегнах лагера,няколко оборота на мотора и ехаа,всичко си е по петите.Без лашкане на колелата
възможно е аз сложих нов ремък пасна перфектно на белезите и беше перфекто опънат от предната страна и след като го напънах от ролкатавсичко пасна добре явно е на късмет незнам. и да кажа белези никакви не съм си правил има си фабрични белези на самите зъбни както е и на някой рена
Белези има на всички, но за да си сигурен на 100%, че си ОК, това се гарантира само и единствено с пети, по-нататъчни размишления и разсъждения са безсмислени.
Коментар