Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 1.8 16 не пали след презацепване на ангренажа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
    И си с по полонин зъб напред на смукателя и половин зъб назад на изпускателя. Пак ще я зацепваш. Повярвай ми.
    Възможно е колега но колата пали варви супер и не записва синхронизация та ако има проблеми ще споделя,но дано да няма

Коментар

kris_dif95 написа: Преглед на мнението
      сега нещо полезно за всички колата я зацепих без пети на ремъка има 3 белега и посока както и на 3те зъбни колела зацепването става за 2 минути просто се спазва посоката на ремъка и се пасват белезите при мен се получи мн лесно
      Пожелавам ти успех с това зацепване , но както се казваше не правете това вкъщи
      koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

И защо да е с по половин зъб на някъде?
        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

да найстина като има чоп и на двете зъбни как така ще се измести с половин зъб

Коментар

kris_dif95 написа: Преглед на мнението
            да найстина като има чоп и на двете зъбни как така ще се измести с половин зъб
            Замисли се и сам ще си отговориш - ако можеше да се зацепи по белези, защо хората са направили пети за зацепване ??
            punto HGT

Коментар

Замисли се и сам ще си отговориш - ако можеше да се зацепи по белези, защо хората са направили пети за зацепване ??
              съгласен съм колега а тези белези тогава к на 3те зъбни както и на ремъка 3те белеза за какво са

Коментар

Половин зъб по белезите които си направил,но точно по петите.Преди да махнеш стария ремък сложи петите и виж какво се получава.Сложих петите и гледам ,ангренажа не е добре,бяга малко.Сложих новия ремък за проба,натегнах лагера,няколко оборота на мотора и ехаа,всичко си е по петите.Без лашкане на колелата
                FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

възможно е аз сложих нов ремък пасна перфектно на белезите и беше перфекто опънат от предната страна и след като го напънах от ролкатавсичко пасна добре явно е на късмет незнам. и да кажа белези никакви не съм си правил има си фабрични белези на самите зъбни както е и на някой рена

Коментар

Белези има на всички, но за да си сигурен на 100%, че си ОК, това се гарантира само и единствено с пети, по-нататъчни размишления и разсъждения са безсмислени.
                    punto HGT

Коментар

съгласен съм нека който нее сигурен в себе си да не рискува

Коментар

Working...
                      X