Здравейте колеги сменявах едно уплатнение и термостат и не съм източвал цялата система и сега колата като запаля на студено и подам газ се чува вода парното не е както трябва с една дума има въздух но отвих пропката изкара уж мехурчета и спря но още не е кактпот трябва давайте идеи..... Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обезвъздушаване Пунто Мк2 1.2
Collapse
X
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоТази пробка зад двигателя при маркучите за парно ли
а беше ли загрял колата
Коментар
-
Изкарай я на пътя и я понастъпи за да може да изкара въздуха и долей антифриз, ама внимавай, че ако е направила въздушен джоб може да дръпне изведнъж антифриза и да тръгне да прегрява, следи постоянно стрелката и карай на пуснато парно.
Мойто пунто на място е тегава работа за обезвъздушаване, няма ли обороти да развърти хубаво водната помпа топлото идва доста бавно, а след даване на газ си идва много бързо на място.punto HGT
Коментар
-
didich написа: Преглед на мнениетоИзкарай я на пътя и я понастъпи за да може да изкара въздуха и долей антифриз, ама внимавай, че ако е направила въздушен джоб може да дръпне изведнъж антифриза и да тръгне да прегрява, следи постоянно стрелката и карай на пуснато парно.
Мойто пунто на място е тегава работа за обезвъздушаване, няма ли обороти да развърти хубаво водната помпа топлото идва доста бавно, а след даване на газ си идва много бързо на място.
Коментар
-
Аз миналия ден обезвъздушавах. За целта резнах дъното на една бутилка от кока кола. Натиках гърлото на шишето в разширителния съд като фуния. Сложих и един парцал над бутилката ако пръсне да не ме олее. Запалих колата и започнах да наливам антифриз. Така най-горна точна се явява бутилката и малко по малко въздуха излиза на етапи. Е... малко антифриз отиде фира ама нямам професионална фуния, а това е най-близкия заместител.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетое на студен двигател едвали да станеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар