Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 Странно чукане от ходовата част

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Купе 1.8 Странно чукане от ходовата част

Здравейте и за много години ...От скоро имам тая кола и нищичко не разбирам.Проблемът е следния : Когато карам долу в ляво ми се чува странно чукане ... двигателя е на 1400 километра след основен ремонт... звука се чува някъде от ходовата част...не от двигателя...работеща НА ЕДНО МЯСТО НЯМА ЧУКАНЕ.. но тръгна ли да карам започва.. в началото ми го направи тоя номер пътувайки с 90кмч и после звука се усили ... аз обърнах колата и си тръгнах към моя град и след 15 км чукането изчезна.. 30 км си карах без никакви проблеми..... После се появяваше през 3,4 дена...въпросното чукане...сега когато карам с над 60кмч колата започва да играе на ляво и на дясно... ходих по "МАЙСТОРИ".. само парите ми вземат.. и след ден два пак същата работа.. първо се самняваха че нямам масло в скоростната кутия... ..сложих...после ми казаха полуоска.... смених.... смених майстора... защото пак така чукаше.. В следващия сервис ми свалиха гумата и биха с 1 клин ... там където стой гумата... 2 седмици издържа без това чукане.. и сега пак е така.. моля ви помагайте писна ми да си давам парите за Нищо

Ако колата играе наляво и надясно, е сериозен проблем по окачването или по кормилната уредба.
    Това трябва да се провери от Майстор. Тук никой не може да каже от какво е просто така.
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

Коментар

Working...
    X