Здравейте, имам следния проблем. Днес запалих колата не я изчаках да загрее ами тръгнах да я преместя само. Дадох на задна, но я изпуснах на скорост. След това я мъчих да я запаля но без успех , нито на газ , нито на бензин иска.След това падна акумулатора.. Имам в колата и бензин и газ, всичко по таблото свети нормално, като дам на контакт кодето на имобилайзера си изчезва както си му е реда. Като дам на контакт когато ключето е на бензин, чувам бензиновата помпа, като дам на газ да пали чувам как цъка клапана. Колата няма признаци да запали като я въртя на стартер. След като я мъчих отворих капака и миришеше на газ . Заредих малко акумулатора и пробвах след 2 часа , да не би да се задавена пак въртеше без признаци и после пак падна акумулатора. Гледах да не е от копчето под седалката -натиснато си е... Не знам някой може ли да помогне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat brava 1,4 12v Проблем с палене
Collapse
X
-
Задавил си я според мен. А и като си я мъчил на газ и бензин и станало страшно. Зареди си хубаво акумулатора за една нощ и после преди да пробваш да палиш задръш за известно време педала за газта натиснат и после пали.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
По-добре на бензин, че е студено. И мен ми се е случвало така да не може да я запаля на газ и пробвам веднага на бензин и става мармалад.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар