Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat brava 1,4 12v Проблем с палене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat brava 1,4 12v Проблем с палене

Здравейте, имам следния проблем. Днес запалих колата не я изчаках да загрее ами тръгнах да я преместя само. Дадох на задна, но я изпуснах на скорост. След това я мъчих да я запаля но без успех , нито на газ , нито на бензин иска.След това падна акумулатора.. Имам в колата и бензин и газ, всичко по таблото свети нормално, като дам на контакт кодето на имобилайзера си изчезва както си му е реда. Като дам на контакт когато ключето е на бензин, чувам бензиновата помпа, като дам на газ да пали чувам как цъка клапана. Колата няма признаци да запали като я въртя на стартер. След като я мъчих отворих капака и миришеше на газ . Заредих малко акумулатора и пробвах след 2 часа , да не би да се задавена пак въртеше без признаци и после пак падна акумулатора. Гледах да не е от копчето под седалката -натиснато си е... Не знам някой може ли да помогне

Задавил си я според мен. А и като си я мъчил на газ и бензин и станало страшно. Зареди си хубаво акумулатора за една нощ и после преди да пробваш да палиш задръш за известно време педала за газта натиснат и после пали.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Дано да си прав , колега , ще пробвам, а на какво да я мъча да я паля утре на газ или бензин. Само да не е прехвърлила центровка ама то няма логика според мен, защото то при тръгване просто изпуснах съединителя

Коментар

По-добре на бензин, че е студено. И мен ми се е случвало така да не може да я запаля на газ и пробвам веднага на бензин и става мармалад.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Колега провери си свещите защото ако е задавена в това студено време няма да изсъхнат скоро
          koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

Working...
          X