Здравейте колеги,проблема е такъв че имам забавена мощност на бензин,колата е газ бензин,вече взе и да гърми на бензин,мислех че са инжекторите но вчера бях на водородно почистване от излязоха едни сажди страшна работа а на газ върви добре,дадоха ми съвет да обуча мап сензора на ново но днес сутринта на обучението колата се държда добре но след това като запалих взе да гърми на безнин не държи обороти отзад пуши а на газ пали всичко е ок но като пусна газта и изгасва,стъпковия мотор е сменен дросела е чистен на водородното почистване ми каза майстора че може да е разцентрована защото и играят оборотите ако някой може да помогне ще съм му много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat brava 1.6 16v Проблеми със мощност на бензин
Collapse
X
-
Ами четох че се обучава всичко за 45 мин откачаш А.Б. после закачам 15 мин без да пипам нищо след това 30 сек. на контакт после пак 30 сек. на контакт след това 90 минути запалена на бензин без да пипам нищо и след това 15 мин на бензин без да пипам нищо и то стана още по зле работата мен ме съмнява че е разцентрована че сменях ремъка при едни много големи майстори и от тогава прави проблеми със мощноста на бензин но пък на газ го няма този проблем с обикновена газова съм и мислех че са инжекторите но след почистването продължи да пуши хвърля сажди само когато работи на бензин а на газ като пусна газта и угасва колата
Коментар
-
fiat_coupe_1995 написа: Преглед на мнениетоАми четох че се обучава всичко за 45 мин откачаш А.Б. после закачам 15 мин без да пипам нищо след това 30 сек. на контакт после пак 30 сек. на контакт след това 90 минути запалена на бензин без да пипам нищо и след това 15 мин на бензин без да пипам нищо и то стана още по зле работата мен ме съмнява че е разцентрована че сменях ремъка при едни много големи майстори и от тогава прави проблеми със мощноста на бензин но пък на газ го няма този проблем с обикновена газова съм и мислех че са инжекторите но след почистването продължи да пуши хвърля сажди само когато работи на бензин а на газ като пусна газта и угасва колатаkoce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоАко е мръднал зъб, защо на газ няма проблеми?koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
То след адаптацията е нещо страшно не държи обороти стъпковия мотор е нов,прави едни глупости гърми на бензин свещи,кабели,бубина са нови,въздуховодите са проверени няма никъде запушено въздушния филтър е нов,четох че може да е от ламбда сонда но чак пък толкова сажди да вади другата седмица я оставям във сервиз вентура във софия уж са специалисти дано да я оправят
Коментар
-
Вчера имахме подобен проблем с една брава 1,6 на студен мотор работи добре но загрее ли почва да прекъсва да плете и така. Нов термодатчик нова ламбда проверка на зацепването и нищо. Няма пробиви във въздуховодите отзад люти та се не трае. Работи на богато и това е. Чекове не светят. Дросела е чист дюзите са ок. Остава варианта да са прецакали нещо по монтажа на антигравитационното устройство което е с плочка. Но ако някой се сети нещо което пропускаме да казва.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар