Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернатор Фиат Браво 1.6/103к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алтернатор Фиат Браво 1.6/103к.с.

Колеги някой сблъсквал ли се е със следния проблем,сутрин като запаля колата лампата на акумулатора свети и не зарежда,след известно форсиране до 3-4000 оборота след около 2-3 мин алтернатора тръгва и зарежда 14.1 без проблем,гася паля наново и тръгва от раз,проблема го прави само сутрин или след като е стояла повече време изгасена,ако някой може да ме насочи къде да търся проблема ще съм благодарен

Прегледай най-напред четките и колекторите, ако са износени прави такива бели.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Прегледай най-напред четките и колекторите, ако са износени прави такива бели.
      благодаря за отговора колега а може ли да ме насочиш как най-лесно да ги проверя и трябва ли да свалям целия алтернатор и аз клоня към четки,днес свалих въздуховода който влиза в самия алтернатор но се стъмни и утре сутринта продължавам,между другото заряда на изгаснала лампа вече е 13.7,като пусна фаровете пада на 13.4
      Последна редакция от drebnia_flair2; 18.10.2016, 20:39.

Коментар

Незнам точно къде се намира, някъде в дясната страна на двигателя, но може да се свали само четкодържателя, който би трябвало да се държи на 2 блочета, незнам дали ще се види и колектора.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

ОООО честито. целия алтернатор долу смяна на четки и лагер евентуално. Сваля се гадно дори се вади полуоска и носач
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
            ОООО честито. целия алтернатор долу смяна на четки и лагер евентуално. Сваля се гадно дори се вади полуоска и носач
            На фиат 1.6 16V Алтернатора се сваля БЕЗ да се сваля носач или полуоска...
            BMW 318is COUPE 140hp
            FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

Working...
            X