Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ланча делта 1,6 75кс-спря да включва 4-та скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ланча делта 1,6 75кс-спря да включва 4-та скорост

Здравейте!
    Колата спря да включва четвърта скорост.Както си карах,опитах да върна от пета на четвърта и не стана.Не е имало шумове или нещо друго обезпокоително.Другите скорости влизат добре.Щангите ми се виждат наред.Въобще скоростният лост не може да стигне до край на четвърта.
    Моля за помощ,какво да правя!
    Предварително благодаря!

Щангите са добре.Според мен е кутията.
    Моля да ме насочите от каква кола,освен същата би станала кутия и въобще ми е необходима повече информация за кутиите на Фиат груп.Както и ако има тема или по-подробна информация за самата смяна.
    Иначе колата се кара всеки ден и с другите скорости няма проблем.
    Предварително благодаря!

Коментар

Балансьора и втулката там ли са?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нямам си на идея кое е балансьор и коя втулка да гледам.На канал я огледах от долу и всички щанги и връзки ми се виждат добре.Досега нямах възможност да и обърна внимание,но сега дойде и нейният ред.
        Благодаря!Може ли малко повече информация за този балансьор?

Коментар

Стой на щангата за скоростите представля стоманен цилиндър през който минава единия болт от щангата.
          Другата причана може да е зъбно колело в скоростите но едва ли. До сега да е помляло и останалите. Виж хубаво вилката да не е ръждясала.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Правилния въпрос е и на работеща и на изгасена кола ли не влиза 4-та? Ако и в двата случая не иска, твърде вероятно е да има проблем вътре в кутията.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

И при работеща и при изгасена кола не влиза.Лоста тръгва да влиза,опира в нещо и до там.В този момент колата се държи все едно е на свободна.

Коментар

Working...
              X