Здравейте колеги, имам следното питане. Искам да почистя малко инжекторите на двигателя, напоследък ходът понякога не е особено равен и особено при отпуснат педал и движение по инерция, усеща се някакво накъсване. Преди време съм купувал на Лики Моли добавката, но не съм сигурен дали съм я ползвал правилно. Т.е. цялата опаковка в какво количество бензин трябва да се разреди и дали е задължително да има минимален постоянен пробег след поставянето ѝ. Ако имате някакви други предложения, отворен съм за идеи. Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за почистване на двигател
Collapse
X
-
Най сигурния начин е да свалиш рейката с инжекторите и да ги почистиш, в сервиз обикновенно услугата струва по 10лв. на инжектор ако си ги занесеш свалени, иначе ако те ти свалят инжекторите е малко по скъпо.
Другия вариант е да си купиш спрей за почистване на карбуратори, малко кабел, маркуч, една спринцовка и някой приятел за помощ и ще можеш да си ги почистиш сам. Ето ти едно примерно клипче от руснаците https://www.youtube.com/watch?v=wQpNCKCcLs8 малко повече си е поиграл с кабелите, просто при теб може друг човек да стои на акумулатора и да подава ток, а ти да държиш дюзата със спрея, само внимавай и си пази очите от спрея.punto HGT
-
Не съм чел чесно казано какво съдържа, миризмата наистина е силна и мие доста добре, за почистване на дросел, стъпково моторче и т.н. също е перфектен.
Това незнам дали ти върши работа http://www.tashev-galving.com/files/...%20DNK2812.pdfpunto HGT
Коментар
-
Върши чудесна работа точно този от снимката (изпробвано). Както и на TRW обезмаслителя за накладки (може да се ползва и за други неща) също върши прекрасна работа. Преди седмица пръсках със спрей за карбуратори точно заради дросела и ми направи впечатление аромата от него - все едно съм отворил шишето с кореселин."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар