моят ремонт ми излезе 1100лвваложи се да купя зъбно колело и капак до него ,защото се счупиха при демонтиранетотова включва и профилактика ан главата - пасване на клапаниот тогава минах 60хилмн добре върви колатагори около 1л масло на 10 х кмима някакви шумове из мотора, мисля, че са то бутален болтама вече 60х км карам само
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.8 16V GT - биелни лагери и горене на масло
Collapse
X
-
Супер странно е, че тук почти всеки с този двигател разказва, че е сменял биелни и основни лагери, пък във два "форумни" сервиза питам вече и ми казват, че 1.8 113 к.с. не са срещали да хвърля основни или биелни лагери толкова лесно... Единият,за който разбрах, че е бил с такъв тип ремнонт му е било източено 700-800мл масло от двигателя, а другия е каран с изкъртена пробка на картера няколко километра...1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Обикновено си има причина за смяната им. Съмняваме да е конкретен проблем в даден вид мотор. Преди месец и аз сменях биелни лагери. Историята е натиснат картер, частично залепнал смукател за картера и когато маслото беше в работна температура на място на обороти нямаше налягане и мигаше лампата.... Но колко км съм карал така преди да се разбере проблема, чак ме е срам да кажаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар