Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"плюе" 4та скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"плюе" 4та скорост

Колеги, имам проблем със скоростната кутия, започна да не включва 4та скорост или по-точно, включва след 5-6 бутане на скоростният лост. Това може ли да се получи от малко масло в кутията или си е проблем в самата нея според вас? Днес ще долея и ще видя, но не ми се искаше особенно да свалям и качвам пак скорости
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Re: "плюе" 4та скорост

flippy89 написа:
    Колеги, имам проблем със скоростната кутия, започна да не включва 4та скорост или по-точно, включва след 5-6 бутане на скоростният лост. Това може ли да се получи от малко масло в кутията или си е проблем в самата нея според вас? Днес ще долея и ще видя, но не ми се искаше особенно да свалям и качвам пак скорости
    Според мен е абсурд да е от масло.Преди да се хвърлиш на кутията огледай хубаво жилата или лостове, незнам при теб какво е. Може нещо там да се е разместило, макар, че тогава обикновенно не влизат, а при теб след като "плюе", май си е вътре в кутията - "кученца" и пружина на 4-та скорост. Ако "хърка" при влизане, тогава по скоро е синхронизатор.

Коментар

не хърка когато успее да влезе, но при опит да задържа скоростният лост и да отпусна леко съединителя прихърква. Аз също съм убеден че не е от маслото, но вътрешно се надявам.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

На бравото (1.6) съм карал една кутия без масло и даже не бях разбрал, че го няма.
        FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
        FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Working...
        X