Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем/ прекъсване на пунто ПОМОЩ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем/ прекъсване на пунто ПОМОЩ!!!

Здравейте колеги, колата е Пунто 1.2 16в Спортинг 99г Бензин/Газ - ижекцион!Има проблем в ниските обороти колата от известно време не държи равномерен празен ход, започна да прекъсва на бензин и на газ.Мислех, че е от стъпковот моторче почистих го оправи се за няколко дни и след това пак започна да претриса на ниски обороти смених свещи, кабели и не се оправя някой може ли да каже да не би да е от бобина или да сменям стъпковото моторче тази кола може ли да се закачи на диагностика да покаже ако има грешка някаква или да ми препоръчате човек който ги диагностицира в рамките на София!Най - интересното е че като я запаля и е на безин трудно пали дори и при топло време върти няколко пъти и чак тогава запали, след това давам газ и неможе да се изфурсира глъхне в продължение около 10 секунди и чак тогава поема, или като запали гасне паля я 2ри път и чак тогавеа поема! На ГАЗ например като съм в нанагорно след завой съм на 2ра предавка с по ниски обороти или с по високи няма значение има едно прекъсване (тласкане) това например мисля че не е от моторчето за прания ход...И не става така иначе си има компресия, можност според мен не е гарнитура предполагам.. МОЛЯ ви за помощ.. Ще съм ви благодарен много ако ми препоръчате някой за диагностика или ако знаете какво може да бъде..Ще почерпя..
    Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
    България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

Аз имах същия проблем и се оказа компютъра.

Коментар

Working...
    X