Онзи ден на дълъг път при повечко ръчка ми светна чека после прочете тази грешка:Р0420Catalyzer checkSignal notfeasibleError warning lamp ON requestedtest not completedError intermettent
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво означава тази грешка
Collapse
X
-
Какво означава тази грешка
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Ако имаш катализатор, то той вече не работи както едно време.Ако е свален, не знам как чак сега би се появила.Тука има някои обяснения, но не видях еднозначно решение:http://www.lgr.ru/Error_P0420/FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
Или се шашка от ГИPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Компа сравнява показанията на двете ламбда сонди и ако станат еднакви, решава че катализатора ти работи вече само като гърне... Това не може даго направи газовото.Ако наистина има катализатор, от него е.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
aко е зaюинaл не трябвa ли дa я повтaря тaзи грешкa..... пък ия изписa след продължително кaрaне нaд 140km/hPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:aко е зaюинaл не трябвa ли дa я повтaря тaзи грешкa..... пък ия изписa след продължително кaрaне нaд 140km/hFIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
и все пaк кaрaм нa гaз, a товa износвa кaтaлизaторa по мaлкоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
мисля че имам ...но до колко е "пълен" не знамPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Здравейте,
малко помощ с грешка Р0638
Motorized throttle
Short circuit+battery
Error warning lamp "ON" requested
test not completed
Error intermittent
Направи ми го 2-3 пъте през различен период при което колта забива е не иска да върви след повторно палене се оправя но грешката изчезва само с чистене?
ЍСъщо така 1-2 пъти сутрин на студа при въртене на ключа изписва Hight COOLANT при палене изчезва???
Компа е преместен още с закупуването на колата и не ми е правил мизерии до сега?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
кaкво буксaтa, кaкво дa проверяPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар