Здравейте,Фиат брава 1.6 16в газ 1996 година.Имам следния проблем.Колата работи на ниски обороти и шуми след шлайф на главата и гасне когато е студено.Закарах колата на майстор провериха всички свещи и всичко си е ОК после провериха комресията 8,7,7,6 и там не е проблема.Аз се съмнявам в центровката защото ми смениха ремъците след ремонта на главата.Като се прибрах свалих катализатора защото беше запушен купих си резонаторно гърне но още не го сложих.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6
Collapse
X
-
Re: Фиат Брава 1.6
Обикновена газова или ГИ?И ’когато е студено’ или ’когато е студен двигателя’ ?emral1997 написа:после провериха комресията 8,7,7,6 и там не е проблема.
-
Re: Фиат Брава 1.6
radotom написа:Обикновена газова или ГИ?И ’когато е студено’ или ’когато е студен двигателя’ ?emral1997 написа:после провериха комресията 8,7,7,6 и там не е проблема.Fiat Brava 1.6 16v 103 konq <3
Коментар
-
То за компресията не е само от главата, а зависи и от износването на цилиндри, сегменти и клапани, пък и как майстора само с едно чуване определи, че главата е за шлайф? Друг е въпроса как само от главата ще спрат 2 цилиндъра, ако са сменили и препасвали клапани съм съгласен да се оправи. При това след като са шлайфали главата компресията макар и минимално се увеличава, з/о се намаля обема на горивната камера.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
emral1997 написа:Ами 10,1 е за нови бензинови коли ся тва си е 20 годишна кола как ще е 10,1 компресията.2 пъти се развали главата.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:emral1997 написа:Ами 10,1 е за нови бензинови коли ся тва си е 20 годишна кола как ще е 10,1 компресията.2 пъти се развали главата.Fiat Brava 1.6 16v 103 konq <3
Коментар
-
NikMar написа:То за компресията не е само от главата, а зависи и от износването на цилиндри, сегменти и клапани, пък и как майстора само с едно чуване определи, че главата е за шлайф? Друг е въпроса как само от главата ще спрат 2 цилиндъра, ако са сменили и препасвали клапани съм съгласен да се оправи. При това след като са шлайфали главата компресията макар и минимално се увеличава, з/о се намаля обема на горивната камера.Fiat Brava 1.6 16v 103 konq <3
Коментар
-
emral1997 написа:Днеска запалих колата си работеше добре на 1100 оборота но след каране от 5-6 км пак започна да работи на ниски оборотина бензин работи на 900 об. но на газ 800 об.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар