stanleyhacker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Брава 1.6
Collapse
X
-
-
yo_brava написа:Колеги, компресията както следва1ви цилиндър - 12,52ри цилиндър - 12,5 3ти цилиндър - 134ти цилиндър - 13 На 1ви и 2ри минава малко 12,5 но не стига до 13 атмосфери. Сега май отпадат клапаните или гарнитурата, нали?BMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
yo_brava написа:То чукането изчезна още като я вкарах да я правя, преди да я зацепя. След малко отивам да меря компресия и ще пиша какво е излезнало. А иначе на газ колата върви нормално, даже и празния ход е по-добър. Имам друга на части и от нея съм сменил мап сензора, температурния датчик и ламбда сондата но разлика няма.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Ами освен да взема да ги сваля за един ултразвук пък то ще си каже. Тези дюзи ги качих преди два месеца. Преди две години са чистени на ултразвук и са карани много малко след това. Ударих колата и свалих мотора. Дюзите си бяха на него с рейката и преди два месеца ги извадих за да ги сложа на тази. Дали може за година и половина стоене така да се задрустят от нещо?
Коментар
-
Колеги, да повдигна отново темата... Свалих главата за шлайф и пасване на клапани. Проблема с работата на бензин си остава... Днес бях на майстор и сменихме датчик на разпределителния вал, но пак нищо. Не можем на всичкото отгоре и на диагностика да я закачим, че не успява да се свърже с компютъра. Не знам вече какво да правя.... дюзите са чистени на ултразвук, но пак няма разлика. Някаква идея?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар