99% че не е от маслото. 15 50 а пак свети? Механичен проблем е за мен 100%
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто лампа маслко
Collapse
X
-
Здравейте колеги.
Моя проблем е следният когато загрее колата на малки оботори (750) периодически присветва лампата. При обороти над 1000 и когато е студена не свети. Маслото е сменено 10w40 и датчика е нов. От какво може да де получава тази аномалия. Колата е фиат пунто 1.6 1995г пълна инжекция.
Коментар
-
gh0stfac3 написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги.
Моя проблем е следният когато загрее колата на малки оботори (750) периодически присветва лампата. При обороти над 1000 и когато е студена не свети. Маслото е сменено 10w40 и датчика е нов. От какво може да де получава тази аномалия. Колата е фиат пунто 1.6 1995г пълна инжекция.punto HGT
Коментар
-
gh0stfac3 написа: Преглед на мнениетоОтстранихме проблема бяха паднали на 1-ви и на 4-ти цилиндър тапите на коляновия вал за прочистване където са и си е циркълирало маслото и за това ми е светило маслото сега всичко е ОКpunto HGT
Коментар
-
gh0stfac3 написа: Преглед на мнениетоОтстранихме проблема бяха паднали на 1-ви и на 4-ти цилиндър тапите на коляновия вал за прочистване където са и си е циркълирало маслото и за това ми е светило маслото сега всичко е ОККара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар