Здравейте на всички! Проблемът е от 2 месеца и чак сега му се отдели време за съжаление. Очаквам компетенти коментари точно по прпблема без обичайните. Към въпроса: Колата изкара е 1.8 130кс. Пунто. От известно време има проблем с оборотите и работата на двигателя. На бензин сякаш работи на 3 цилиндъра глъхне, дави се, прекъсва все едно и няма мощност. Диагностиките до момента показват ,че НЯМА ЗАСЕЧЕНА ГРЕШКА! Така ,че коментари с диагностиката отпадат. Един майстор който ми сменя маслото каза ,да видя дебитомера ,че при неговото браво така се оправило. Намерил съм дебитомер втора ръка но преди като имах проблем с електрониката и сменях компа и знам ,че там има едни кодове трябва да съвпадат ,въпроса е на дебитомера трябва ли да съвпадат или просто трябва да е същата електроника ХИТАЧИ. Намерил съм и бубини. Та дайте съвети какво да пробвам да сменя за да започне нормално работата на мотора. Благодаря предварително![/u]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто хгт - проблем двигател
Collapse
X
-
Да, пунтото няма дебитомер. Не знам майсторът ти за какво говори, и най-вече колега не знам кой иска да те набута, като ти продаде дебитомер за Punto HGT, като такова животно няма. По темата: пробвай с други бОбини от работеща кола.п.с. колега, казваш "На бензин", това значи ли, че на газ колата ти работи добре, защтото в такъв случай изключваме бобините като възможен проблем и минаваме на това защо двигателя получава повече бензин, отколото му трябва...1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Re: фиат пунто хгт - проблем двигател
boyan.mihaylov написа:Здравейте на всички! Проблемът е от 2 месеца и чак сега му се отдели време за съжаление. Очаквам компетенти коментари точно по прпблема без обичайните. Към въпроса: Колата изкара е 1.8 130кс. Пунто. От известно време има проблем с оборотите и работата на двигателя. На бензин сякаш работи на 3 цилиндъра глъхне, дави се, прекъсва все едно и няма мощност. Диагностиките до момента показват ,че НЯМА ЗАСЕЧЕНА ГРЕШКА! Така ,че коментари с диагностиката отпадат. Един майстор който ми сменя маслото каза ,да видя дебитомера ,че при неговото браво така се оправило. Намерил съм дебитомер втора ръка но преди като имах проблем с електрониката и сменях компа и знам ,че там има едни кодове трябва да съвпадат ,въпроса е на дебитомера трябва ли да съвпадат или просто трябва да е същата електроника ХИТАЧИ. Намерил съм и бубини. Та дайте съвети какво да пробвам да сменя за да започне нормално работата на мотора. Благодаря предварително![/u]Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Това е мафа. За тия дето твърдят че няма. Ся да видим чии са пръститеpunto HGT
Коментар
-
Punto_II_HGT, и аз бях така, докато не ги извадих да видя за какво иде реч, мислех че пунтото е с МАП, но се оказа, че е с дебитомер.При пунтото всичко е на дросела, не е като при другите дебитомера да е накъде по пътя на въздуховодите, както си показал на снимката.Ето ти една снимка за ориентация, някъде ги бях пускал ??, той Банков ги е намерил, но е пуснал само 2 от тях 1. Стъпков мотор2. Дебитомер3. За позицията на паричката в дросела4. Ламбда сондаТам където са номерата на снимата са показани самите букси на отделните елементи.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар