Здравейте, за пореден път имам проблем с алтернатора и съм решил да купувам нов. Никъде немога да намеря оригиналният на магнети марели 85А, а 75 няма да сложа, някой може ли да ми помогне откъде да си купя това динамо. Колата е фиат браво 1.6 103к.с. 1999г. Тъй като не съм в България и немога да кажа колко мм ми е ролката и колко писти има, също така незнам и разстоянието между монтажните отвори на дългият болт. Ако някой може да ми помогне с информация откъде и какъв модел да си взема ще му бъда много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатор браво 1.6
Collapse
X
-
Re: Алтернатор браво 1.6
ctan4o написа:Здравейте, за пореден път имам проблем с алтернатора и съм решил да купувам нов. Никъде немога да намеря оригиналният на магнети марели 85А, а 75 няма да сложа, някой може ли да ми помогне откъде да си купя това динамо. Колата е фиат браво 1.6 103к.с. 1999г. Тъй като не съм в България и немога да кажа колко мм ми е ролката и колко писти има, също така незнам и разстоянието между монтажните отвори на дългият болт. Ако някой може да ми помогне с информация откъде и какъв модел да си взема ще му бъда много благодаренBMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
Благодаря за отговорите но въпроса все още остава, в линка който е дал колегата виждам същите разлики в долните монтажи каквито има и я българските сайтове. При 85 А разстоянието е 71мм а при 75А е 66мм. Също така шайбите са poly V5 и poly v4. Преди година когато последният алтернатор (85А) се спука неможах да намеря същия и взех друг 75А. Всичко си пасна точно и нямах никакви проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар