Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ Стило 2.4 бензин Абарт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги помощ Стило 2.4 бензин Абарт

Здравейте колеги извинявам се ако пиша в грешния раздел просто сега се регистрирах за спешен съвет , Та историята е следната : Преди няколко дни прибирам се от работа и по един голям булевард през ноща се гоних с една хонда , както и да е наближавам вече към нас и започна колата да губи мощност въпреки ,че натискам педала и взе да се чува един ужасен шум от двигателя все едно съм вързал тенекиени кенчета от бира за теглич на някоя кола веднага спрях колата изчаках 1 час да изтине и я запалих пак , и пак същата работа , предния ден ий бях налял 2 литра масло , защото тоя двигател попринцип доста го пие маслото , и се стреснах и отидох купих още 3 литра налях докато щеката стане на максимум и запалих пак , изчаках на запален двигател докато подкачи всичкото масло да намаже със сигурност и клапани и всичко но звука не спря , изгасих палих после запалих пак 5 минутки вървя на обороти и не се оправи , ядосах се дадох газ отпуснах газта и колата изгасна и сега не иска да завърти стартера все едно е залепнал , моля за помощ понеже ми е много спешен ремонта а тоя двигател по рядко се намира , дали ремонт или смяна на двигател и който предполага да си каже мнението за причината ...

Прескочили зъби на ангр. ремък и си срещнал бутала с клапани.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Спокойно само, защото в яда си си прецакал мотора, сега отиди в някой сервиз и си приготви дебелият портофейл. Накратко си се прецакал жестоко с напъването да палиш, преди да знаеш какъв е проблема.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Смяна на мотор ще ти е най евтиният вариант. И да знаеш друг път чуеш ли нещо гасиш и не палиш повече.