Привет, момчета имам проблем с едно виене/стържене някъде около ангренажа. Свалих пистовите ремъци на алтернатора и хидрваликата. Запалих и стърженето си остана. Днес ми смениха обтяжната ролка на ангренажа и е проверена водната помпа, според майстора е здрава. И казва,че това се получава сигурно от някакви вибрации. Виенето го има само от 1800 до 2000 оборота. Има го и на празен ход и на скорост.Тук съм прикачил звукозапис- http://dox.abv.bg/files/listtree;jse...FB3D8168.dox02
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виене/стържене- Пунто 1
Collapse
X
-
да не сте затегнали много агренажа?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Как го проверявате, агренажа на ръка трябва да се огъва на 80градуса някъдеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Как го проверявате, агренажа на ръка трябва да се огъва на 80градуса някъдеFiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
Коментар
-
Иначе така стърже и от ролка, със сигурност ли е сменена ? ДА не са ти направили некоя магария, другото е да не опира в капака някъдеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Ето нещо интересно: ivelФиат идолРегистриран на: 27 Окт 2011Мнения: 3315Местожителство: варна Пуснато на: Вто, 25 Ное 2014 20:25:36 слушай сега този филм съм го играл с едно такова виещо като икарус пунто.оказа се ,че е от аксиалния лагер.съединитела беше мекарм,а лагера бреда.след смяна на лагера всичко приключи.да поясня,че няма значение дали е натиснат или не педала на съединитела,виенето си го имаше.факта си е фактТова от друа тема, там колегата има май същият проблем, но при него се оказало пренатегнат ремък. Но пък звука не идва откъм кутията.Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
Коментар
-
стърженето е от лагер, ама.... незнам, помпата също се проверява на ръка дали има луфт без демонтаж... ох друго се не сещамPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар