Работи добре след следващ старт, но понякога не може да запали 20 секунди.loose conection-изписва а няма отчетени грешки записани в екуто.Презапоено е всичко в еку модула.Захранването е 14.2в. при работещ двигател и пуснати светлини, проверени маси .Всичко е топ , но грешката остава и се показва при работещ двигател независимо дали е топъл или студен и спира двигателя което е досадното особено при изпреварване,на светофар както и да е.Някакви съвети колеги ? моля......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1.6-2004г. Гасне в движение
Collapse
X
-
къфе прaви ревизия нa еку, и след товa премести ли гоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Ревизирал съм сам точка по точка ,презапоил съм и процесора с инфрачервен поялник,за сега един на нула за колата.Следва смяна на датчик колянов вал, защото симтома се проевява при 65 градуса.Не се записва грешка в ЕКУ,а работната температура на чипа е до 110 градуса.Не би трябвало да се влияе от загряването на двигателя,според мен е по кан шината периферен датчик но и много важен,като например ДКВ ,дано да съм прав ще пиша за резултата.Стило 1.6
Коментар
-
colega написа:Следва смяна на датчик колянов вал, защото симтома се проевява при 65 градуса.Не се записва грешка в ЕКУ,а работната температура на чипа е до 110 градуса.Не би трябвало да се влияе от загряването на двигателя,според мен е по кан шината периферен датчик но и много важен,като например ДКВ ,дано да съм прав ще пиша за резултата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:colega написа:Следва смяна на датчик колянов вал, защото симтома се проевява при 65 градуса.Не се записва грешка в ЕКУ,а работната температура на чипа е до 110 градуса.Не би трябвало да се влияе от загряването на двигателя,според мен е по кан шината периферен датчик но и много важен,като например ДКВ ,дано да съм прав ще пиша за резултата.Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар