Искам малко мнения Наскоро си купих фиат стило 1.6 прозводство 2002г. Купих го от мой човек - обслужено, със сменен електроусилвател и отварян двигател за гарнитура. Колата я купих на 200 201км. Сега е на 201 500км. Направих голям ремонт на окачването, но нещо продължава да тропа много лошо отпред. Със компютъра проблеми няма. Всичко по колата работи много добре. Главния ми въпрос е - колко още ресурс има в тази кола и какво да правя за да нямам познатите проблеми с ecu - компютъра на колата. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.6 103hp
Collapse
X
-
Честито първо! За ресурса Божа работа и зависи как е поддържана! За ЕКУ виж тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=109032Иначе аз я имам от скоро /почти година/ и съм доволен!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Еми здраве! Има някакво момче в София ги презапойва с/у 300лв с гаранция!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Интересно! Имам и друг въпрос - ако преместя компютъра както са направили някои колеги може ли все пак да се развали или забравям за него? И какви други проблеми мога да очаквам от колата според вас? Досега съм и врътнал 1400км. и освен окачване друго няма. Мерси за коментарите!И ловец съм и рибар съм.
Коментар
-
stilooo написа:Пичове вярно ли е че при смяна на съединител се сменя и скоростната кутия? Скоростите влизат перфектно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Глупости!! Някой иска яко да те плаши с тая колаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар