Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто II 2003 1.2 16v 80 кс разход и други проблеми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто II 2003 1.2 16v 80 кс разход и други проблеми

Здравейте колеги,От началото на Декември месец съм горд собственик на Пунто 2 2003 год 1.2 16 винтила. Когато я взех меришеше страшно на бензин в купето оказа се,че има пробойна под задната седалка точно където излиза сондата, залепихме го със силикон и неприятната меризма изчезна. Да, но големия разход остана.... месец по-късно сменихме предни накладки ( оказа се,че едната е доста изтъркана и колелото не се върти) нямаше ряз и инерция. Високия разход си седи сега зимата по борд компютър( и не само) излиза 10-11/100 само и единствено в градски условия. Имате ли идея от къде би могло да идва този проблем? Идеи ? Вашите Пунтаци със същия двигател колко разход ви дава?Като съм тръгнал да си споделям проблемите.... Онзи ден ми светна и лампичката за airbeg-a. Как би могло да се оправи? Другият и последен ... от както сменихме накладките започна едно тропане от предните две колела. Качвахме я колата всичко по окачването си беше окей, майстора ми каза,че няма проблеми. Звука е наподобява като болт и винт... разхлабени и дондуркани нещо такова.Идеи ?
    Фиат Пунто 1.2 16 V 80кс

Разхода градско за този мотор си е толко, евентуално би могъл да си намалиш разходите ако монтираш ГИ, но пак зависи по колко караш и има ли смисъл от тази инвестиция, ако минаваш около и над 10К километра на година със сигурност си заслужава и парите за тази уредба ще се избият за около 1,5-2г.За аербега си трябва диагностика да се види къде са прекъснати нещата, съответно да се оправят и да се изчисти грешката, след това ще спре да свети.За тракането - да не ти тракат самите накладки ??
    punto HGT

Коментар

Working...
    X