Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчик за температура

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчик за температура

Здравейте ,искам да попитам къде се намира датчикът за измерване на температурата на двигателя(охладителната течност) и има ли шанс да си го сменя сам ? .Fiat Bravo 1.2 16 . Благодаря !

На термостата. Отвиваш завиваш закачаш.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вземи един датчик и ела ще ти го сменя. Драсни на лс телефон да ти звънна.

Коментар

Здравейте,първо ще се извиня ако не пиша на правилното място във форума ,нов съм тук... и ще помоля за помощ.Става въпрос за датчиците /за вентилаторите на радиатора/датчик за тем. на водата и датчика който ми показва тем. на водата вътре на таблото... (колата е фиат улис/бензин/2.0/147кс./94г./открих три датчика отзад на главата но в единия от тях не влиза кабел.ще обесня къв ми е проблема ...когато запаля колата вентилаторите на радиатора започват да работят веднага с запалването (колата е имам от месец)изведено е копче с което се спират принудително перките на радиатора,колата работи по-малко от мин. и гасне ...при загрял двигател се случва да придърпва или да няма обороти ...просто глъхне.предположението на един от майсторите е,че някои е объркал местата на буксите на въпросните датчици.двата датчика които открих когато им извадя буксите не дават никаква промяна (вентилаторите продължават да работят ,стрелката за темп. на таблото също си работи)Има ли начин с замерване да се проверят точните места на буксите на датчиците и защо единия датчик е празен(без кабел),възможно ли е някой нещо да е шунтирал.

Коментар

Тука има бг сглобка. Намери във форума ivel и се разбери с него да я види. Майстор е и е във Варна. Моэе да разчиташ на него.

Коментар

Working...
          X