Здравейте колеги,Нашето Пунто 1.2 60 напоследък се държи странно! Когато запаля сутрин мотора, независимо колко е студена , то оборотите на празен ход се вдигат до около 1200 и след една-две минути падат до 1000 и след това спират на 800 (примерно след 4-5 мин)! И това при положение, че не съм я карал цяла нощ, а навън е -1 градус. Друго странно е показанието на термометъра на таблото, което в градско движение стига до 1/3 и много рядко до 1/2 от скалата. Забелязах и това, че вентилатора на радиатора се включва, а термометъра е стигнал примерно 40% от скалата. Посъветвайте ме кой от температурните датчици да сменя.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто I показания за температура
Collapse
X
-
тaкa описaно мисля че всичко ти е ок!!!! от когa имaш колaтaPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Пунтото го имам от 7-8 години! На другите автомобили , които карам (също бензинови) първоначално при тоя студ оборотите са около 1800 и падат до 800 за двойно по-дълго време, освен това показанието за температура на двигателя на загрял мотор примерно на Тойота е малко над средата на стрелката, а на това Пунто е на 1/4 от скалата и в изключително редки случаи лятото се вдига над 1/2, при положение, че се кара само в града! Притеснява ме и миризмата на неизгорял бензин ...Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар