Здравейте , интересува ме колко масло събира посочената в заглавието кола и кое масло е хубаво да и взема?Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло събира Fiat Brava 1.8 (113 к.с)
Collapse
X
-
Re: Колко масло събира Fiat Brava 1.8 (113 к.с)
grebeca95 написа:Здравейте , интересува ме колко масло събира посочената в заглавието кола и кое масло е хубаво да и взема?Благодаря предварителноФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
-
Re: Колко масло събира Fiat Brava 1.8 (113 к.с)
alvanovo написа:grebeca95 написа:Здравейте , интересува ме колко масло събира посочената в заглавието кола и кое масло е хубаво да и взема?Благодаря предварително
Коментар
-
Едно обслужване с хубави части (това е разтегливо понятие) е към 350 лева с маслото, но знаеш че 50 000км после няма да пипаш нищо освен смяна на масло. Напоследък като гледам температурите как падат и колко трудно върти мотора с 10В-40 си мисля дали да не пробвам на следващата смяна с 5в-40 пълна синтетика?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Едно обслужване с хубави части (това е разтегливо понятие) е към 350 лева с маслото, но знаеш че 50 000км после няма да пипаш нищо освен смяна на масло. Напоследък като гледам температурите как падат и колко трудно върти мотора с 10В-40 си мисля дали да не пробвам на следващата смяна с 5в-40 пълна синтетика?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:flippy89 написа:Едно обслужване с хубави части (това е разтегливо понятие) е към 350 лева с маслото, но знаеш че 50 000км после няма да пипаш нищо освен смяна на масло. Напоследък като гледам температурите как падат и колко трудно върти мотора с 10В-40 си мисля дали да не пробвам на следващата смяна с 5в-40 пълна синтетика?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:alvanovo написа:flippy89 написа:Едно обслужване с хубави части (това е разтегливо понятие) е към 350 лева с маслото, но знаеш че 50 000км после няма да пипаш нищо освен смяна на масло. Напоследък като гледам температурите как падат и колко трудно върти мотора с 10В-40 си мисля дали да не пробвам на следващата смяна с 5в-40 пълна синтетика?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
didich написа:Източи малко от това масло в една бутилка и го сложи във фризера за 24 часа, то ще си проличи ако е някаква процокаЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Много се извинявам, но понеже търсих из форума тема за масло и намерих тази на колегата. Искам да попитам, понеже имам Фиат Мареа 1.6 бензин от скоро и днес му смених маслото. Само че на контролната пръчка немога да разбера до къде трябва да бъде маслото, няма никакви чертички, а цялата е във вид на жило и най-отдолу една малка права част. Докъде трябва да бъде маслото спрямо пръчката? Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар