Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.8 хгт чек енджин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.8 хгт чек енджин

Колеги свалих дросела за да изчистя дебитомера и след като го сложих отново светна чека и колата тресе и работи неравномерно. Понеже няма кой да я закачи на диагностика сега не мога да разбера какво се случва.. Някой да има предложения?

Re: Пунто 1.8 хгт чек енджин

s.genkov написа:
    Колеги свалих дросела за да изчистя дебитомера и след като го сложих отново светна чека и колата тресе и работи неравномерно. Понеже няма кой да я закачи на диагностика сега не мога да разбера какво се случва.. Някой да има предложения?
    За съжаление без диагностика само ще гадаеш къде и какво трябва да пипнеш.Как чисти дебитомера ??, само със спрей или и нещо друго, дано не е заминал дебитомера, ако си по София мога да ти дам дебитомер да пробваш дали ще има промяна.
    punto HGT

Коментар

Чистих с обезмаслител меглио, но пробвах да откача буксата на дебитомера и да запаля. Работеше още по зле.. Пробвах и без стъпково и тпс и пак се влошаваха нещата.. Чудя се да не би да е записала някоя грешка защото забравих да откача клемите на акомулатора преди да сваля дросела

Коментар

Дебитомера се чисти само със спрей, без да се пипа с ръце или каквото и да било друго, ако си го барнал с нещо механично твърде вероятно е да си го батисал.Пробвай да откачиш клемите на АБ за 15-20 минути и пробвай пак, не ми се вярва да се оправи, но не ти пречи да пробваш.Моя дебитомер никога не съм го пипал и чистил, само веднъж от любопитство съм го свалял и никога не е бил мръсен, незнам защо ти е трябвало да го барникаш, освен ако наистина не е бил зацапан.Търси къде можеш да направиш диагностика или да пробваш с друг дебитомер.
        punto HGT

Коментар

Аз само го напръсках, не съм го пипал с нищо. Бях свалил клемите до преди малко, но няма ефект. Привечер ще дойде един приятел да я закачи на диагностика и ще видим. Иначе утре вечерта ще съм в София и ще съм ти много благодарен ако ми услужиш с читав дебитомер за проба

Коментар

И така след диагностика се оказа, че се е скъсал кабела за дюзата на 3ти цилиндър.. Газаджията който ми е монтирал уредбата е решил, че е достатъчно само да омотае кабелите с изолирбанд.. Утре ще хвана поялника да запоя всичко и се надявам да нямам повече проблеми

Коментар

Значи колата просто е работила на 3 цилиндъра, дебитомера не е виновен в случая.Кадърни майстори с лопата да ги ринеш.Ако все пак се съмняваш нещо в дебитомера ще ти оставя един телефон на лично, звънни да тестваме няма ядове
              punto HGT

Коментар

Дебитомера за сега си е наред няма да го барам повече. Иначе утре може да звънна да се видим че ще имам доста свободно време

Коментар

s.genkov написа:
                  Дебитомера за сега си е наред няма да го барам повече. Иначе утре може да звънна да се видим че ще имам доста свободно време
                  Писах ти на ЛС
                  punto HGT

Коментар

Working...
                  X