Колеги,налага се смяна на бензиновата помпа,но немога да намеря никакъв снимков материал с търсачката.Някой да помогне с линк или тема със снимков материал.Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на бензинова помпа Мареа 1.6 97г
Collapse
X
-
кола
Не си търсил в нета има колкото щеш Вадиш щуцерите внимателно с натисканеВадиш гривата с трудност и вадиш кошницата http://store.picbg.net/pubpic/A8/BF/....php?p=1135373
-
Тази гривна колко псувни отнесе докато я развия... не знам как не се строши след толкова много млатене с чука и отвертката по нея. За "късмет" и бутилката с газ ми е от тази страна... абе направо чудесия. Колега, въоражи се с търпение, особено ако до сега не е пипано нищо в този отсек (както беше при мен). И отваряй всички възможни врати, че от изпаренията на бензина ще се надрусаш яката работа иначе, не ме питай от къде знам :D1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
ivan_pop написа:S_BANKOV написа:Ела да ти я сменя. Става за двадесет минути. Газ има ли колата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
wwalker написа:Не трябва само блъскане, иска и акъл. Както ключаря писа 2-3 пъти по-горе - помпата се натиска надолу от единия, а другия отвива с трупче и чук. Самата помпа прави контра на шайбата и като се натисне надолу освобождава.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар