Здравейте момчета.. Имам малко неяснотии спрямо мотора на фиат пунто 1.6 и търся съвети от хора които са го виждали или имали такъв мотор.Въпросът ми е следният - Имам фиат пунто 1.1 8в и искам да сложа 1.6 Мотор. Първо възможно ли е това? Второ оборудването от 1.1 става ли на 1.6 (Взимам 1.6 чист двигател без скоростна кутия) дали скоростната кутия генератори и т.н ще станат на 1.1 ? Благодаря на всеки отзовал се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat punto 1.1 to 1.6 ?
Collapse
X
-
кола
Ми просто 1.1 =1.2 няма значение дали моно или инжекция и скоростите са същите ако е 5 степенна ама 1.6 е друг мотор с друга скоростна а дори и други работи са различни Е естествено ако го побългариш и вземеш мотор със скорости и електроника ще стане .Колко мислиш че ще струва преместването като купиш и мотор комплект .
Коментар
-
stambata1982
точно така при 1.1 и 1.2 двигателя е един и същ /разликата между 60 и 75 коня е от инжекцията 60 е с 1 , а75 е с 4 инжексии ,а 90 коня е вече с други бутала ,както и 55 коня,ми то само стартер от 55 коня не пасва на тая от 75 коня, па камо ли и динамо и скорости и тампони ,той двигателя ще опре в радиатора,
Коментар
-
stambata1982 написа:точно така при 1.1 и 1.2 двигателя е един и същ /разликата между 60 и 75 коня е от инжекцията 60 е с 1 , а75 е с 4 инжексии ,а 90 коня е вече с други бутала ,както и 55 коня,ми то само стартер от 55 коня не пасва на тая от 75 коня, па камо ли и динамо и скорости и тампони ,той двигателя ще опре в радиатора,Fiat Punto
Коментар
-
stambata1982
Друг въпрос - Ако взема от 1.2 4-те инжекции с компа и вс останало и ги сложа на 1.1 без да сменям двигателя ще стане ли 75 ? Благодаря ви Smile ако сложиш инжекциите на твоя двигател ще стане 60 коня,ако въобще паснат,намери си двигател 60 коня и му тури 4 инжекции от 75 коня и си 75 коня
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар