Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат стило 1.6 монтиране на печка webasto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат стило 1.6 монтиране на печка webasto

Здравейте, ударих на камък със слагането на печката. Няма откъде да взема гориво. Колата е стило 1.6 бензин 2002 година. Печката е водна/мокра webasto. Идеята ми беше от клапана на горивната рейка да взема обратното гориво, което да пълни един филтър и пак да се върне в резервоара. Уви на рейката няма клапан. Налягането се контролира пак от клапан, но той е на кошничката на бензиновата помпа. Взимане на бензин от входа на рейката също не става, защото след гасене на колата и палене на печката ще се образува вакуум и помпичката на печката няма да може да засмука хубаво гориво. Мисля си за пробиване на кошничката в горната й част и слагане на щуцер на който ще се надене маркуч. Така той ще бъде потопен в резервоара. Удачна ли ви се струва тази идея? Приемам всякакви съвети.Благодаря на отзовалите се...
    Fiat Stilo 1.6 16V

Монтирай отделен резервоар и няма да се занимаваш с глупости.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

За какво са тези печки, нещо не ми е ясно.

Коментар

Готвят в колите. За това са им.лично мое мнение е че монтаж на печка в бензинова кола е ненужно а дори безмислено
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Пълни глупости, че е безмислено печка на бензинова кола.Това е просто една допълнителна екстра. Печката е монтирана и е перфектно сутрин като слезеш при колата само палиш и тръгваш, колата е загряла, всички стъкла са се размръзнали, в купето е топло. Общо казано с две думи това са бензинови или нафтови печки за кола. Подгряват антифриза зимата и сядаш направо в топла кола, почти на всеки му е ясно какво е износването на двигателя, когато е студен и когато е топъл другият плюс на печките. Всеки си решава дали да си купи такава кола или да си монтира. На мен лично не ми се стърже лед зимата и не ми се чака да загрее...
          Fiat Stilo 1.6 16V

Коментар

simonkaa написа:
            Пълни глупости, че е безмислено печка на бензинова кола.Това е просто една допълнителна екстра. Печката е монтирана и е перфектно сутрин като слезеш при колата само палиш и тръгваш, колата е загряла, всички стъкла са се размръзнали, в купето е топло. Общо казано с две думи това са бензинови или нафтови печки за кола. Подгряват антифриза зимата и сядаш направо в топла кола, почти на всеки му е ясно какво е износването на двигателя, когато е студен и когато е топъл другият плюс на печките. Всеки си решава дали да си купи такава кола или да си монтира. На мен лично не ми се стърже лед зимата и не ми се чака да загрее...
            Нещо не ми стана ясно, кога я пускаш тази печка, че "и е перфектно сутрин като слезеш при колата само палиш и тръгваш, колата е загряла, всички стъкла са се размръзнали, в купето е топло."

Коментар

stilo_new написа:
              simonkaa написа:
              Нещо не ми стана ясно, кога я пускаш тази печка, че "и е перфектно сутрин като слезеш при колата само палиш и тръгваш, колата е загряла, всички стъкла са се размръзнали, в купето е топло."
              Виж тук и ще ти се изясни http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EA%E0&start=15
              Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
              Chevrolet Aveo

Коментар

Честито за хубавата екстра!Чакаме цена и снимки
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Благодаря колеги Иначе я пускам с gsm комуникатор, с две думи звъня на печката, тя се пуска, звъня и пак и тя се изключва. Като мога ще снимам
                  Fiat Stilo 1.6 16V

Коментар

Честито но аз лично си държа на мнениято. За около пет шест минути колато си вдига 30градуса и си размразява и стъкла и си затопля. Виж ако беше тир и трябваше да спя в него сигурно щях да мисля по друг начин.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Kemaloff написа:
                      stilo_new написа:
                      simonkaa написа:
                      Виж тук и ще ти се изясни http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EA%E0&start=15
                      Благодаря ти. Изясни ми се.

Коментар

Working...
                      X