Колата в Панда 1.2 с метанов инжекцион. Въпроса ми е , на кои кабели мога да имам доверие , като и цената е от значение?Искам да купя нещо читаво , за да нямам проблеми.Сега проблема е , че прекъсва при подаване на газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви запалителни кабели да си купя за Панда
Collapse
X
-
Тесла наистина са скапани и държат около година преко сили.На Опела смених кабелите с Жан-Мор,на БМВ-то кабелите са си оригинални на 17 години ,като имат някаква пластмасова оплетка около тях,която се състои в пластмасови колелца.Казват,че това било защита от гризачи .От тази защита не мога да видя дали в тъмното светят.Като превантивна мярка си купих кабели Бреми,които са за оригинално вграждане на VW/AUDI,но голямо бе очудването ми още първия ден като ги сложих на БМВ-то и отидох на тъмно да видя за кво иде реч.Ами на бензин като е не се вижда да искрят,но на газ като обърна направо се вижда как тече тока по тях.Че са оригинални немски,а не някое китайско менте съм повече от убеден,защото ги купих в кутия все едно купуваш скъпи цветя.Ментетата на Бреми идват в плик,но явно нищо ново на пазара не е с това качество както е било навремето.Пак си върнах оригиналните кабели,а Бремито си го поставих отново в кутията за цветя и си го поставих на секцията да ме радва вечер,че дадох 98лв за нищо .И Беру има много ментета.Има кабели НЖК,които лично аз не съм виждал на нашия пазар-ако не са ги ментосали и тях са отличен вариант.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Днес ме хванаха нервите , извадих от багажника една конзола с две бобини на нея , а на бобините - кабели. Бях ги купил преди повече от година за резервни (бобините) от някакво Пунто и реших да пробвам да сменя някой кабел , независимо че и тези изглеждаха трагично. На пипане ме удари ток от първи и четвърти цилиндър , смених кабелите и сега е значително по-добре. Все пак на тъмно се виждат леки проблясъци , но почти не се усеща вече придърпване при каране. Искам обаче , да си купя нови кабели и да знам , че всичко е Ок , обаче вече си мисля , че е по-добре да търся някое Пунто на части и да си купувам стари , но оригинални кабели. Ще ме е яд да дам 70-80лв и ефекта да е никакъв.
Коментар
-
А сега ги смажи, с най-тънкото масло което намериш, става и със силиконов спрей за табло. Говоря съвсем сериозно, целта е да запълниш микро (и не само) пукнатините в изоацията с нещо с по-голямо диелектрично съпротивление от въздуха. После ако ти се занимава можеш да си купиш термосвиваем шлаух, да ги разглобиш, и да си ги "отремонтираш". Ако пак има проблясъци ще си загубил няколко лева и един час време, тогава аз бих препоръчал JanMor.Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар