Здравейте, направих си регистрацията само заради тия фиатии.... :D значи моят проблем е колата варви пали сичко е 6 точки сменях на радиатора датчика термостат обезваздуших системата хубаво но стрелката ми минава три делния след 90 градуса и се пуска перката и си мисля че направо се пуска на втора степен защтото неска пуснах климатик и се варти по бавно дефакто на парва защто не се пуска на 93-95 ами чак на 100 от какво може да е това направо на втора степен ли трагва датчика на термостата ми показва грешно ли на таблото немога и аз да разбера вече от какво е от един месец си бич главата в стената реустата на перката го пробвах с пробна лампичка свети значи не е прекаснат ако на някой се е случвало такова нещо да помогне на други коли спира на 90 и не марда от там незнам и аз вече... колата е фиат браво 1.4 12в 83 коня газ бензин с климатик
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.4 12в проблем с загряването.
Collapse
X
-
Re: фиат браво 1.4 12в проблем с загряването.
Тодор92 написа:Здравейте, направих си регистрацията само заради тия фиатии.... :D значи моят проблем е колата варви пали сичко е 6 точки сменях на радиатора датчика термостат обезваздуших системата хубаво но стрелката ми минава три делния след 90 градуса и се пуска перката и си мисля че направо се пуска на втора степен защтото неска пуснах климатик и се варти по бавно дефакто на парва защто не се пуска на 93-95 ами чак на 100 от какво може да е това направо на втора степен ли трагва датчика на термостата ми показва грешно ли на таблото немога и аз да разбера вече от какво е от един месец си бич главата в стената реустата на перката го пробвах с пробна лампичка свети значи не е прекаснат ако на някой се е случвало такова нещо да помогне на други коли спира на 90 и не марда от там незнам и аз вече... колата е фиат браво 1.4 12в 83 коня газ бензин с климатикFIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95
-
Първо я обезвъздуши отново, после провери реостата на перката, и след това си провери термодатчика. Изпарителя къде е качен, над нивото на разширителното казанче ли е?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Виж тука как се обезвъздушава: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4329Общо взето има 3 пробки, като загрее колата внимателно с парцал и отвертка развиваш, не трябва да излизат балончета.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Виж тука как се обезвъздушава: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4329Общо взето има 3 пробки, като загрее колата внимателно с парцал и отвертка развиваш, не трябва да излизат балончета.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар