Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изпускателен колектор пунто 1.2 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изпускателен колектор пунто 1.2 16в

Имам пунто мк2 1.2 16в с много запушен катализатор. Искам да премахна ккатализатора, които е на колектора, обаче не ми харесва идеята да го режа и заварявам. Та затова ме интересува от какво мога да взема нормален изп. колектор без катализатор на него. Колата ми е без 2ра ламбда сонда.

Колега беше писал, че става от пунто МК1 1,2, 75к.с., там бил нормален колектора, но предполагам като види темата ще се включи с повече подробности.
    punto HGT

Коментар

Re: Изпускателен колектор пунто 1.2 16в

misho_ написа:
      Имам пунто мк2 1.2 16в с много запушен катализатор. Искам да премахна ккатализатора, които е на колектора, обаче не ми харесва идеята да го режа и заварявам. Та затова ме интересува от какво мога да взема нормален изп. колектор без катализатор на него. Колата ми е без 2ра ламбда сонда.
      На моето пунто 2003 бензин 60 коня е сменян колектора с на пунто 1 така я купих
      FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

От 8 клапаново пунто няма как да стане, проверих гарнитурите съвсем различни са. мойто е 16в. на 1.2 16в мк1 пунто ми се стори същата, обаче незнам то как е с катализатора и дали е 100% еднаква. Най вече ме интересува ако някой е правил това упражнение да каже.

Коментар

абе,човек,ти да нямаш заболяване на главния мозък-я иди да ти махнат катализатор и да ти сложат заместител.ако катализатора остане при майсторите ,даже не ти и вземат пари,много важно,че били заварявали,ами от завода да не излиза залепен с плюнка

Коментар

Ако ми платиш прегледа при лекар ще разбереш. Да не се окаже че тиси по зле от мен? Виждал ли си катализатора на ммк2, къде е? Ако ми сложиш ти тръба там ще ти осавя и пари освен катализатора, става ли?

Коментар

Working...
            X