От 2007 г карам същата кола на газ и да ти кажа хубаво е да не човъркаш ако не си наясно какво правиш. Налягането недей го пипа, защото ще се влошат нещата. Колегата kiriluz1 ти е написал какво трябва да се направи. Ако искаш да имаш проблеми недей го слуша.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в Студена прекъсва на бензин
Collapse
X
-
kiriluz1 написа:След ресет на бензиновия комп. задължително трябва да се настрои на газ,иначе нищо не правиш.Не пипай винта за налягането на изпарителя.Настройки на газта се правят най- добре когато е закачен и бензиновия комп. и се следят малко параметри.И въпреки всичко поне веднъж в годината (най-малко)трябва да се прави ресет и настройка на газта. Бензиновото еку IAW49F e отвратително за кола на газ.П.П. А защо си без въздушен филтър?Alex_RT написа:От 2007 г карам същата кола на газ и да ти кажа хубаво е да не човъркаш ако не си наясно какво правиш. Налягането недей го пипа, защото ще се влошат нещата. Колегата kiriluz1 ти е написал какво трябва да се направи. Ако искаш да имаш проблеми недей го слуша.......Bravo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Колеги, да ползвам темата. Проблема ми е аналогичен, само, че колата е Стило 1.6 с газ инжекцион. На газ работи без проблеми, но днес сутринта докато мине на газ направо ми лазеше по нервите. Гасне, тресе, мъчи се при подаване на оборито. Мисля да пробвам с ресет първо, преди да ходя за настройки. Въпроса ми е за ресета, само откачането на акумулатора ли трябва да направя ? А и ако може ли да препоръчате добър сервиз за настройка на газта, че откакто е сложена, не е пипана.Fiat Stilo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар