почистих и клемите продалжават да горят бушони без значени какви слагам вадих букси релетата които стоят пред акумулатора в една кутия слагах ги наново сега закрепи един предпазител и колата движи но не се знае до кога ,затова някои ако може да каже какво е свързано на този предпазител да каже за да знам какво да проверявам
Отвори PDF 3 на стр. 694 ги има описани всички релета и бушони кое за какво е. Тея релета дето си бутал пред акумулатора са за вентилатора отпред и климатика. Бушона също го дават да има връзка с охладителната система и с FIAT CODE, може от нещо свързано с вентилатора да гори...
тя когата сега работи ама не се знае кога пак ще ме остави 10 предпазителя днес изгорих само давам на контакт и се чува пук и до там вадих букси релета чистих клемите на акумулатора и един предпазител взе че закрепи но ми се ще да проследя защо го прави че несмея да я карам така
Като е на газ или на бензин гори Ако е на бензин от бензиновата помпа да е прегряла /като се оставя без гориво и да се товари Релетата и бушоните зад жабката те може да горят или от на дебра връзка при бушоните отпред при дигателя. Може нещо да е побългарявано и то там .
Младеж, първо на капака който сваляш има описание на бушоните който са там. Второ разкарай тоя бушон дето си го сложил щото работата не се е закрепила ами бушона дето си го сложил е супер ментелив щом преди него са изогорели 10 бр. и може 11-то горене да е на таблото ти. Дай ми снимка на бушона и го огради в червено. Отделно провери зад жабката/сваля се цялата жабка барабар с винтовете, ще ти трябва къса отверка/ двата бушона за помпата. Ще ти задам още два въпросаИмаш ли допълнителна аларма ? Чиститл ли си утайниците под капака?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
няма никаква аларла само централното оригиналното но е само централно без аларла не съм чистил утаиниците къде се намират те , след като изчистих клемите на акумулатора пак горяха , а последния предпазител които сложих е оригинален от старото ми браво го свалих не че пак неможе да е менте
предпазителите под жабката са здрави релето го свалих 2 от крачетата му си променили цвета ако това има значение смених го с друго от старото ми браво което пак е 1.8 но 95 година релето е същото само че не е битрон а магнетмарели ето малко снимки
Коментар