колеги колата е фиат браво 1.8 16в 1999 година днес както си карах и изгасна в движение както си карах на газ и неможа повече да запали и като дам на контакт не чувам и бензиновата помпа която иначе се чува от километър колата е с газов инжекцион фобос 1 не свети и индикатора за нивото на газ вътре в купето нито показва че колата работи на газ или на бензин нито пук нивото на газ в бутилката предпазителите отпред при двигателя ги огледах здрави са бутона до левия ми крак го натисках и него и пак нищо данеби да се е прецакало нещо по газовата а понеже изгасна на газ и сега да не може да мине на бензин и затова да не пали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата изгасна в движение браво 1.8
Collapse
X
-
Re: Колата изгасна в движение браво 1.8
mehanoveca написа:колеги колата е фиат браво 1.8 16в 1999 година днес както си карах и изгасна в движение както си карах на газ и неможа повече да запали и като дам на контакт не чувам и бензиновата помпа която иначе се чува от километър колата е с газов инжекцион фобос 1 не свети и индикатора за нивото на газ вътре в купето нито показва че колата работи на газ или на бензин нито пук нивото на газ в бутилката предпазителите отпред при двигателя ги огледах здрави са бутона до левия ми крак го натисках и него и пак нищо данеби да се е прецакало нещо по газовата а понеже изгасна на газ и сега да не може да мине на бензин и затова да не палиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Мен не съмнява да не би колата да има проблем с газовата, а след изгасването да е останала на газ и затова сега да не пали. Не си спомням дали бензиновата помпа е вързана да работи, когато колата работи на газ, но дори когато карам на бензин, индикатора на фобоса свети, а сега не свети.МЕН НЕ СЪМНЯВА ДАНЕБИ КОЛАТА ДА ИМА ПРОБЛЕМ С ГАЗОВАТА А СЛЕД ИЗГАСВАНЕТО ДА Е ОСТАНАЛА НА ГАЗ И ЗАТОВА СЕГА ДА НЕ ПАЛИ НЕ СИ СПОМНЯМ ДАЛИ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА Е ВЪРЗАНА ДА РАБОТИ КОЛАТО КОЛАТА РАБОТИ НА ГАЗ НО ДОРИ КОГАТО КАРАМ НА БЕНЗИН ИНДИКАТОРА НА ФОБОСА СВЕТИ А СЕГА НЕ СВЕТИПостването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН.Модераторски екип fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Колата изгасна в движение браво 1.8
колеги проблема оново е на лице днес пак изгасна в движение и при всяка смяна на предпазителя веднага гореше като дам на контакт къде мога да търся проблема бушон е 296-C - той маи отговаря за защитата на бобината на главното реле. 7.5 а четвъртият от горе надолу в лявата вертикална колонка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар