Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата изгасна в движение браво 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата изгасна в движение браво 1.8

колеги колата е фиат браво 1.8 16в 1999 година днес както си карах и изгасна в движение както си карах на газ и неможа повече да запали и като дам на контакт не чувам и бензиновата помпа която иначе се чува от километър колата е с газов инжекцион фобос 1 не свети и индикатора за нивото на газ вътре в купето нито показва че колата работи на газ или на бензин нито пук нивото на газ в бутилката предпазителите отпред при двигателя ги огледах здрави са бутона до левия ми крак го натисках и него и пак нищо данеби да се е прецакало нещо по газовата а понеже изгасна на газ и сега да не може да мине на бензин и затова да не пали

Re: Колата изгасна в движение браво 1.8

mehanoveca написа:
    колеги колата е фиат браво 1.8 16в 1999 година днес както си карах и изгасна в движение както си карах на газ и неможа повече да запали и като дам на контакт не чувам и бензиновата помпа която иначе се чува от километър колата е с газов инжекцион фобос 1 не свети и индикатора за нивото на газ вътре в купето нито показва че колата работи на газ или на бензин нито пук нивото на газ в бутилката предпазителите отпред при двигателя ги огледах здрави са бутона до левия ми крак го натисках и него и пак нищо данеби да се е прецакало нещо по газовата а понеже изгасна на газ и сега да не може да мине на бензин и затова да не пали
    Провери си предпазителите на Фобоса .Обикновенно са два на захранващия кабел от акумулатора към Екуто на Газта.
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

утре ще ги погледна

Коментар

Доста е вероятно там да е проблема. При мен с извадена букса от ламбда-контрола колата не пали дори на бензин, с тая разлика че май помпата се чуваше.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Мен не съмнява да не би колата да има проблем с газовата, а след изгасването да е останала на газ и затова сега да не пали. Не си спомням дали бензиновата помпа е вързана да работи, когато колата работи на газ, но дори когато карам на бензин, индикатора на фобоса свети, а сега не свети.МЕН НЕ СЪМНЯВА ДАНЕБИ КОЛАТА ДА ИМА ПРОБЛЕМ С ГАЗОВАТА А СЛЕД ИЗГАСВАНЕТО ДА Е ОСТАНАЛА НА ГАЗ И ЗАТОВА СЕГА ДА НЕ ПАЛИ НЕ СИ СПОМНЯМ ДАЛИ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА Е ВЪРЗАНА ДА РАБОТИ КОЛАТО КОЛАТА РАБОТИ НА ГАЗ НО ДОРИ КОГАТО КАРАМ НА БЕНЗИН ИНДИКАТОРА НА ФОБОСА СВЕТИ А СЕГА НЕ СВЕТИПостването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН.Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар

Извади и буксата на ключа и я огледай. Провери помпата като я захраниш отделно.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

попринцип като се даде на контакт и на таблото лампичката дюзичката която е докато работи помпата свети и след секунди гасне сега като дам на контакт не свети предпазителите на фобоса са здрави днес ги проверих с мултицет а ги и сменях за всеки случаи

Коментар

оправих я беше изгорял някакъв 7.5а предпазител които незнам за какво е смених го и се оправи тои е вътре в купето като свалиш капака има 2 редици предпазители вертикални пада се в колонката от ляво четвъртия от горе надолу

Коментар

Сигурно е бил 10ка, май няма такива бушони по инсталацията.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Това е бушона за имобилайзера и климатика, 7.5А е... щом имобилайзера не работи няма как да запалиш

Коментар

колеги проблема оново е на лице днес пак изгасна в движение и при всяка смяна на предпазителя веднага гореше като дам на контакт къде мога да търся проблема бушон е 296-C - той маи отговаря за защитата на бобината на главното реле. 7.5 а четвъртият от горе надолу в лявата вертикална колонка

Коментар

Перката работи ли нормално?

Коментар

не ми се случва да се пуска често така че незнам но досега е работела винаги нормално като съм в задръстване се пуска

Коментар

кола

Да не би да гори от бензиновата помпа има ли бензини дали буксите до нея са наред.
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

бензин има буксите които са отгоре без да вадя помпата от резевтоара ми се видяха добре когато ги свалях да подавам директно ток от акумулатора да не дава накъсо някое реле или кабел малко преди проблемите сваляхме главата да не са прекъснали някои кабел маисторите

Коментар

Working...
                              X