Здравейте, взех си Гранде пунто 2009, 1.4 бензин. Колата е на 138 000км. Сменено е маслото и филтрите преди 400км. Закарах я в сервиз, къде ми казаха, че трябва да сменя два задни армотисьора (изтекли), агренажен ремък с рокли и прочие, водна помпа, пистов ремък (последните не са сменяни никога). Като цена, с включен труд ми обявиха 630лв. Според запознатите с модела автомобил цената нормална ли е и наистина трябва да смена, заедно с ангренажа водна помпа и пистов ремък ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гранде пунто 2009 , обслужване
Collapse
X
-
Re: Гранде пунто 2009 , обслужване
madghoul написа:Здравейте, взех си Гранде пунто 2009, 1.4 бензин. Колата е на 138 000км. Сменено е маслото и филтрите преди 400км. Закарах я в сервиз, къде ми казаха, че трябва да сменя два задни армотисьора (изтекли), агренажен ремък с рокли и прочие, водна помпа, пистов ремък (последните не са сменяни никога). Като цена, с включен труд ми обявиха 630лв. Според запознатите с модела автомобил цената нормална ли е и наистина трябва да смена, заедно с ангренажа водна помпа и пистов ремък ?1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
-
Според мен цената дето са ти я дали е добра. Евентуално ако по обиколиш баш майсторите може и да намериш с 50-80лв. по-ниска оферта ама си е много субективно.Цена на части е около 450-500лв.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар