здравейте колегиднес след като пропътувах 100 километра спрях за около 10 минути след като тръгнах няма и минута стрелката на температурата на водата от средно положение отиде директно в червения секторспрях изгасих колата след малко запалих и отново същият проблемкакъв може да е проблема и решението мупредварително ви благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1,2 16в проблем с уреда за темпер. на охл.течност
Collapse
X
-
kluchar написа:Уреда си е наредВиж по добре що не работи перката някое реле или датчика -Виж първо буксите на датчика или резистора ако има 1 и 2 степенBravo 2.0/20V 1996 г.
Коментар
-
Bane
-
А дали ремъка на помпата е здрав? Незнам как се задвижва при твояа кола, но и това е вариант за проблем. Късал съм ремък на ВАЗ и стрелката веднага скача на мах.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
здравейте колегиснощи запалих колата на мястозагря си нормално включва си перката всичко е о кне знам какво да правя страх ме е да не ми го на прави пак на пътмисля че открих температурния датчик отзад под дроселовата клапамоля някой да подтвърдиспоред вас да предприемам ли нещоFIAT BRAVO 1.2 16V
Коментар
-
Загряла кола няма как да я объркаш-антифриза ври, изхвърля през капачката...И това се случва доста преди датчика да отиде в червеното. Просто няма как да объркаш симптомите.Отваряш капака и....той се вижда проблема ако е там. Ако не е там, го търси в инсталацията.Отделно....кола, която се движи няма да ти пусне перка. Освен ако не катериш баир нещо, но ако е нормално всичко по охлаждането и тогава няма да пусне-има си поток въздух през радиатора, достатъчен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар