Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гасне по време на движение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гасне по време на движение

Здравейте!дано темата е за този раздел...Днес като тръгвах за работа и по време на движение колата започна да се дави..като подам газ и се едно набивам спирачки-спъва се?!? Като запохна да се дави ми светна дьзичката на таблото която свети и изгасва сама преди да запаля.После при опит да я стартирам не стана...се едно няма гориво! След няма и минута пак пробвах ее нямя на половин оборот и запали! Та питането ми е от какво може да се е получило това нещо? Колата е пунто 1.2 75 к.с. мк1 само на бензин.

ако го прави на место или при ниска скорост провери свещите

Коментар

Re!

Подобно нещо мисе случи преди време, при мен се изразяваше в това че по време на движение сецаше яко, дори гаснеше. Сама палеше след гасненето (по време на движение ставаше това). Това наложи смяна на датчика на коляновия вал. След това всичко заспа! Иначе смених и свещите, откакто е кола не бяха сменяни

Коментар

Разхлабени клеми на акумулатор, лоши маси.

Коментар

kiriluz1 написа:
          Разхлабени клеми на акумулатор, лоши маси.
          аха по скоро е това.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако е от кофти клеми, въобще няма да иска да върти, а колегата пише, че все едно няма гориво, следователно стартера върти.И мен ме съмнява датчика на коляновия вал, но за да не стреляш на сляпо, закачи я на диагностика.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

датчик на коляновия вал...
              BMW 318is COUPE 140hp
              FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

Working...
              X