Моята хубавица, едва изкара и 500км и пак проболедува. Общо взето е като всички приказки за Форд..."умира от раз". Та проблема е следния: Не бях я карал през миналата седмица и за три дена (петък, събота и неделя) и направих към 300км градско. Та всичко си беше идеално, докато в неделя след обяд не я паркирах. След час потеглям пак и изненада...на газ все едно не достига никакво гориво. Клапани - тракат, бутилката на 1/2 пълна, индикациите на копчето светят, но тя на газ не иска. Махам с ръка с думите ще карам на бензин. В нея имаше около 7-8 литра бензин, който е на около 2 месеца. Сипах и още 10л. В началото леко отреагираше по-бавно на подаването на газ, но нищо не предвещаваше идващия ужас. Опитвах се в движение на обърна на газ - без успех. Карайки си на бензин след около 10-15км вървежа стана мн приятен. Но след още 5км....стана страшно. Започна да накъсва работата - при ускорение тя тръгва, спира и пак тръгва. Следващия симптом, беше след като направя ляв завой и тя иска да спре. Все едно и спира горивото и след 100метра ( в които всички са ме насвирили хубаво) лека полека си потегля. Това го правеше само на ляв завой. На дясно мога да си завивам без проблеми. След това започна да се държи така и когато има изкачване Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 . Има някъде леко на горе...аха, аха си го качил и тя почва да накъсва и накрая нищо. Изкача се с мъки с 30-40 ( пак всички ми мигат и свирят) и после се оправи. Та така обиколих половин Сф и накрая, когато трябваше да мина през бул. България (посока Бояна)...дорева ми се. Преди Шел-а пъплех с 20-30 в бус лентата и реших, че ще я зарежа в Шел-а. Спрях я там. Купих си една вафла. През цялото време си мислех . Реших да я запаля - няма проблеми. На бензин, на газ - все пали. Тръгнахме да се пребираме - и на бензин и на газ, върви та се къса. Няма да пресеца, няма да прехълца.Днес колата, също няма проблем, но това не ми харесва. Ще изляза на някъде и ще го направи по пътя. Та някакви идеи, защо на бензин спираше на ляв завой и на горник?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,4 - странно поведение на бензин
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар