Здравейте от скоро съм собственик на фиат пунто 1,2 бензин,60 кс. Изчетох няколко теми за гаснене в движение,но като моят проблем не видях никъде. Вчера ми направи номер, не искаше да запали, след като я загасих пред един магазин. Направи ми впечатление че бензиновата помпа не се чува,когато подам контакт. След няколко опита помпата заработи и колата запали. Не обърнах особено внимание на случката се прибрах вкъщи. Днес сутринта тръгвам на работа и забелязах че колата гасне когато се движи -прекъсва за момент и пак тръгва. Направи ми впечатление че оборотомера забива на 0 когато прекъсва. Когато спрях на светофара колата изгасна с триста зора запал ,като вчера и продължих. Ще се радвам на насоки от ваша страна да знам откъде да започна да търся проблема. Предпочитам сам да си човъркам,че по сервизите са едни кръжочници-от 9 кладенеца вода вадят .Благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто гасне в движение
Collapse
X
-
joko72 написа:Днес ходих на сервиз.Диагностиката показа датчик на колянов вал.Тези дни ще търся да купя и като го сменя ....ще видим!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар