Днес запалих колата,покарах я 1-2 км. и спрях на бензиностанцията да заредя. Качвам се после,въртя.....и нищо,изобщо не иска да завърти. Извиках един приятел да ми даде ток,понеже си помислих,че е паднал акумулатора,но не,дори и на кабели не иска да завърти. Пуснахме е по едно надолнище уж да я палим на скорост,пробвах на 2,3,4 - та....не завърта,а направо спира! Да си мисля ли най-лошото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.6 не иска да запали
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Някъде по кабелите да е направило проблем Стартера върти ли Свети ли таблотоLancia Lybra Intensa 1.9 Jtd 115+
EX:Fiat Marea Weekend ELX 00'1.6/ГИ Landi renzo/
EX:Fiat Bravo GT 1.6
Коментар
-
Re: кола
Lemanov написа:kluchar написа:Някъде по кабелите да е направило проблем Стартера върти ли Свети ли таблотоfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Lemanov написа:Мисля утре да пробвам с друг стартер,да видим какво ще стане.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Имал съм такова преживяване с Уното. И то бе скъсан ангренажен ремък и намачкани клапани и строшено бутало. Тъжна история , но не знам от какво друго може един току-що работещ двигател да не завърти при бутане...FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
При мен бях сложил на Брава-та със същия мотор стартер с различен брой зъби и маховика го потроши за секунда. Чупи ми капака. Джамбазина от моргата по-рано ме убеждаваше, че броя зъби няма значение. Мълчаливо си го прибра, пусна го в кофата и върна парите.Много офф стана... ДА имаш едно на ум като купуваш стартер, че е важен броя зъби. Има с 8, 9 и повече.Честито, малкия дявол.
Коментар
-
wwalker написа:При мен бях сложил на Брава-та със същия мотор стартер с различен брой зъби и маховика го потроши за секунда. Чупи ми капака. Джамбазина от моргата по-рано ме убеждаваше, че броя зъби няма значение. Мълчаливо си го прибра, пусна го в кофата и върна парите.Много офф стана... ДА имаш едно на ум като купуваш стартер, че е важен броя зъби. Има с 8, 9 и повече.Честито, малкия дявол.Lancia Lybra Intensa 1.9 Jtd 115+
EX:Fiat Marea Weekend ELX 00'1.6/ГИ Landi renzo/
EX:Fiat Bravo GT 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар