а на вървеж как беше, режеше ли се като хонда у високите ?Да този фазов датчик не играе, когато газовата е с изпарител. Трябва си осцилоскоп за да се видят импулсите. Всъщност може да се закачи една телефонна слушалка (от стар телефон със шайба) на изхода му да се чуе дали бръмчи. Това обаче само ще покаже, че има импулси...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Camshaft Position Sensor-що е то???? фиат мареа 1.6 97-ма
Collapse
X
-
slav4o_vt написа:а на вървеж как беше, режеше ли се като хонда у високите ?Да този фазов датчик не играе, когато газовата е с изпарител. Трябва си осцилоскоп за да се видят импулсите. Всъщност може да се закачи една телефонна слушалка (от стар телефон със шайба) на изхода му да се чуе дали бръмчи. Това обаче само ще покаже, че има импулси...fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
на диагностика излезнаха грешки на датчика на разпределителния вал и на дюзите.за дюзите е ясно заради обикновенната газова.след като колегата изчисти грешките изгасна червената дюза на таблото но малко след това светна пак и грешката пак беше датчика на разпределителния вал.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
утре привечер ше почвам да разглабям ангренажа.взел съм пети за зацепване на валовете взел съм нов ангренаж ролки и всички налични инструменти.дайте съвети как да стане най лесно.само това не съм правил до сега.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар