Здравейте, не знам дали има подобна тема нов съм във форума и все още са ми неясни нещата... Та имам един въпрос понеже съм с не много ясни познания по механиката. Извадих температурния датчик но видях, че има още един датчик под него (показвам втория на снимката) ако може да ме ориентирате какво е, къде се свързва, понеже кабелчето явно е отрязано от предния собственик и в момента служи само като тапа. Fiat Punto (18 1.2 16v. Ще съм много благодарен ако някой успее да ми помогне. )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужна ми е малка помощ Fiat Punto (188) 1.2 16v
Collapse
X
-
Също температурен, но за таблото, докато другия е за компютъра. При някои модели е комбиниран. Често еднакъв термостат е с 2 датчика или 1 и тапа според годината на производство на автомобила. Възможно е да е сменен термостата с такъв с 2 датчика и тогава този е оставен просто за тапа, ако другия е комбиниран.
Коментар
-
BRUTAL400 написа:В крайна сметка се оказа, че не е било проблема в никакви термостати, никакви датчици, а просто колата е прегрята. Следва сваляне на глава и още сума разправии. Благодаря ви за помощта все пак.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа:BRUTAL400 написа:В крайна сметка се оказа, че не е било проблема в никакви термостати, никакви датчици, а просто колата е прегрята. Следва сваляне на глава и още сума разправии. Благодаря ви за помощта все пак.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар