Преди време бях писал за този проблем. Проблема е следния... преди няколко месеца при изпреварване я настъпах малко и над 3000 оборота почна да придърпва и заби муцуна и светна engine fault. След закачане на диагностика показа проблем в инжекторите (1-ви, 3-ти и 4-ти, на 2-ри нямаше грешка). Смених бензиновата помпа и дюзите бяха изчистени с ултразвук и там разни схеми. Сглобихме я и имаше леко придърпване на 4000 оборота чак... но след 2 седмици старата песен на нов глас, дори вече не придърпва на високите само ами и на 1500-2000 оборота забива муцуна. Бяха ми казали ламбда сондата да видя и казах на майстора си и той ми каза, че неможе ламбда сондата да ми прави такива поразии и ми я откачи и вика я пробваи, но проблема си го имаше пак...Днеска я закачихме пак на диагностика и ми даде 1-ви и 3-ти инжектор късо към фазата на акумулатора P0201 и на сондата даде, горен поток ламбда 1 съпротивление прегряване P0135 отворена верига или късо към маса...Интересно е, че след известно време, като я запаля и не ми дава грешка и не ми свети никаква лампа, на моменти е..Колата е на бензин само, газ няма и никога не е имала...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придъпване - Фиат Стило 1,6
Collapse
X
-
Re: Придъпване - Фиат Стило 1,6
Juv3n7us написа:Преди време бях писал за този проблем. Проблема е следния... преди няколко месеца при изпреварване я настъпах малко и над 3000 оборота почна да придърпва и заби муцуна и светна engine fault. След закачане на диагностика показа проблем в инжекторите (1-ви, 3-ти и 4-ти, на 2-ри нямаше грешка). Смених бензиновата помпа и дюзите бяха изчистени с ултразвук и там разни схеми. Сглобихме я и имаше леко придърпване на 4000 оборота чак... но след 2 седмици старата песен на нов глас, дори вече не придърпва на високите само ами и на 1500-2000 оборота забива муцуна. Бяха ми казали ламбда сондата да видя и казах на майстора си и той ми каза, че неможе ламбда сондата да ми прави такива поразии и ми я откачи и вика я пробваи, но проблема си го имаше пак...Днеска я закачихме пак на диагностика и ми даде 1-ви и 3-ти инжектор късо към фазата на акумулатора P0201 и на сондата даде, горен поток ламбда 1 съпротивление прегряване P0135 отворена верига или късо към маса...Интересно е, че след известно време, като я запаля и не ми дава грешка и не ми свети никаква лампа, на моменти е..Колата е на бензин само, газ няма и никога не е имала...Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
-
u_bo
gaz написа:Я пробвай да презапоиш спойките на пиновете в компа.
Коментар
-
Juv3n7us написа:gaz написа:Я пробвай да презапоиш спойките на пиновете в компа.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар