Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

u_bo написа:
    Purish написа:
    колеги дави попитам нещо.бях при газа джия и той ми вика че всички газови инжекциони правили така.като се върне гаста да прилашква.трябвало да я карам постоянно над 2000-2500 об.зада неми лашка.принципно такали е .намен немисе вярвя много.това ще рече че немога да карам бавно.
    МОЛЯ те кажи кой е този газаджия в Пд дето ти го каза това ??
    нека да него казвам че няма да е коректно.той чивека толкова може.немусе сърдя

Коментар

Колеги искам дави попитам за компютара на добото.четох че от нагряването от двигателя почвали да правят проблеми.и реших да изолирам малко топлината.подложих под компютара 6мм.текстолит за да изолирам топлината.но го направих плътно по долната част на компютара дори и вдълбах гуменото оплатнение което е под комютара.и от долу компютара се затвори изцяло.интерисуваме трябва ли да има някакъв луфт между компютара и текстолита за да се охлажда или няма проблем да е така.демек няма нужда от охлаждане отдолу.

Коментар

Purish написа:
        нека да него казвам ..............
        Ти не искаш да помогнеш на колегите - за да не се натресат на кофти сервиз, а очакваш всичко да ти се каже ?!?!......що за текстолит си сложил? параметри?

Коментар

В какъв смисъл що за текстолит.червен на цвят дебел 0.7 мм.

Коментар

u_bo написа:
            Purish написа:
            нека да него казвам ..............
            Ти не искаш да помогнеш на колегите - за да не се натресат на кофти сервиз, а очакваш всичко да ти се каже ?!?!......що за текстолит си сложил? параметри?
            почти всички сервизи за кофти.на мен като неса помогнали може на други да помогнат.кажими читав сервиз в пловдив.не само за фиат.ас назнам такъв.доста коли съм сменил и то най различни марки.ималсъм много проблеми и повичето проблеми съм сиги решавал сам защото пи сервизире немогат даги решат.просто хората които работят по сервизите на 90% нищо нестава от тях.и за това немисля че е хубаво дасе казва кой майстор е добър и кои не.НЯМА ДОБРИ МАЙСТОРИ..неможах да разбера трябва ли дасе охлажда компа .или може и така дасиго карам.

Коментар

Working...
            X