Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.

Здравейте.имам от скоро фият добло .и един проблем който немога да реша.смених 4 майтора и никъкав резулта.проблема е като загре кола номармално към 80-90 г.и оборотите падат от 800 на 700 и почва леко претрисане.и като чели губи малко мошност.преди са стигне тези 80 г.няма никакви дертове.колата е с газов инжекцион.проблема го прави и на газ и на бензин.сменисъм сфещи.топлинен датчик.незаписва никакви грешки .чистил съм дроселовата клапа.тя е електрическа.щесъм благодарен ако даде акъл от какво може да .

Re: Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.

Purish написа:
    Здравейте.имам от скоро фият добло .и един проблем който немога да реша.смених 4 майтора и никъкав резулта.проблема е като загре кола номармално към 80-90 г.и оборотите падат от 800 на 700 и почва леко претрисане.и като чели губи малко мошност.преди са стигне тези 80 г.няма никакви дертове.колата е с газов инжекцион.проблема го прави и на газ и на бензин.сменисъм сфещи.топлинен датчик.незаписва никакви грешки .чистил съм дроселовата клапа.тя е електрическа.щесъм благодарен ако даде акъл от какво може да .
    Ако до 1 месец не се оправиш - пиши ще те пратя при човек. Ако сега те пратя - няма да го харесаш. Ако никой друг не ти помогне - тогава.

Коментар

Добре колега.но имам и нов проблем.като въщам гаста и колата лашка.както на бензин така и на газ.вече почвам да съжелявам че съм си купил фиат.

Коментар

Purish написа:
        Добре колега.но имам и нов проблем.като въщам гаста и колата лашка.както на бензин така и на газ.вече почвам да съжелявам че съм си купил фиат.
        що ? колко пари я даваш?

Коментар

Пикаещ инжектор, егр клапан ( което е малко вероятно ) ,зацепване на ангренажа - следвай тази последователност.
          Play Golf ,but not drive golf!!!
          Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
          C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Alex_RT написа:
            Пикаещ инжектор, егр клапан ( което е малко вероятно ) ,зацепване на ангренажа - следвай тази последователност.
            залагам бутилка червено Джони, че не е нищо от изброените! Кой приема облога ?

Коментар

Колеги чистих дросела.после уж го адаптираха и като чели спря да лашка на бензи .но на газ си остана лашкането.можели да е от сфещи.скоро ги смени с бош но за гас ми дадоха.ама незнам .

Коментар

u_bo написа:
                Alex_RT написа:
                залагам бутилка червено Джони, че не е нищо от изброените! Кой приема облога ?
                . Колега дай някаква идея.

Коментар

колеги дави попитам нещо.бях при газа джия и той ми вика че всички газови инжекциони правили така.като се върне гаста да прилашква.трябвало да я карам постоянно над 2000-2500 об.зада неми лашка.принципно такали е .намен немисе вярвя много.това ще рече че немога да карам бавно.

Коментар

колеги дави попитам нещо.бях при газа джия и той ми вика че всички газови инжекциони правили така.като се върне гаста да прилашква.трябвало да я карам постоянно над 2000-2500 об.зада неми лашка.принципно такали е .намен немисе вярвя много.това ще рече че немога да карам бавно.

Коментар

От 25 год. карам на газ но проста АГУ, и ми е любопитно кой газаджия се изцепи за 2 500-те оборота?
                      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Purish написа:
                        МОЛЯ те кажи кой е този газаджия в Пд дето ти го каза това ??

Коментар

Има нещо доста нечисто в тия двигатели и ми се струва ,че няма оправия с тях .......Имам си аз едни бакии,сори колега,но не мога да помогна ,а имам желание повярвай !
                          Киро леката ръка

Коментар

Хвърли едно око на ТПСа дали показва различни стойности като даваш газ и дали това се случва плавно. Отделно след ресет на бензиновото Еку е хубаво да се насррои газовия инжекцион наново.

Коментар

Мисля че нямам тпс.а съм със електрически дросел.поправетеме ако греша.и някой знаели читав газаджия в пловдив.но да чете и platinka.такавами е газовата.с нея купих фията.

Коментар

Working...
                              X