Здравейте.имам от скоро фият добло .и един проблем който немога да реша.смених 4 майтора и никъкав резулта.проблема е като загре кола номармално към 80-90 г.и оборотите падат от 800 на 700 и почва леко претрисане.и като чели губи малко мошност.преди са стигне тези 80 г.няма никакви дертове.колата е с газов инжекцион.проблема го прави и на газ и на бензин.сменисъм сфещи.топлинен датчик.незаписва никакви грешки .чистил съм дроселовата клапа.тя е електрическа.щесъм благодарен ако даде акъл от какво може да .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.
Collapse
X
-
u_bo
Re: Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.
Purish написа:Здравейте.имам от скоро фият добло .и един проблем който немога да реша.смених 4 майтора и никъкав резулта.проблема е като загре кола номармално към 80-90 г.и оборотите падат от 800 на 700 и почва леко претрисане.и като чели губи малко мошност.преди са стигне тези 80 г.няма никакви дертове.колата е с газов инжекцион.проблема го прави и на газ и на бензин.сменисъм сфещи.топлинен датчик.незаписва никакви грешки .чистил съм дроселовата клапа.тя е електрическа.щесъм благодарен ако даде акъл от какво може да .
-
u_bo
Purish написа:Добре колега.но имам и нов проблем.като въщам гаста и колата лашка.както на бензин така и на газ.вече почвам да съжелявам че съм си купил фиат.
Коментар
-
u_bo
Alex_RT написа:Пикаещ инжектор, егр клапан ( което е малко вероятно ) ,зацепване на ангренажа - следвай тази последователност.
Коментар
-
u_bo
Purish написа:колеги дави попитам нещо.бях при газа джия и той ми вика че всички газови инжекциони правили така.като се върне гаста да прилашква.трябвало да я карам постоянно над 2000-2500 об.зада неми лашка.принципно такали е .намен немисе вярвя много.това ще рече че немога да карам бавно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар