Здравейте проблема ми е следния от както я имам колата си прекъсва на втора предавка като дигна между 2 и 3 хил оборота и върна газта и пак подам почва да прекъсва и да трепери . Обаче от извесно време и на 3та и 4та предавка почна да го прави не компютъра скоро го сменях дюзите са нови погледнах дросела беше зацапан несъм го чистил още ама в събота ще го почистя . Проверени са ламбди сондите паботят перфектно . Закачъл съм я на компютър ма няма нито една грешка и немога да разбера от какво е моля колеги помогнете да реша този проблем че почна много да ме дразниПП.Колата е с газова оредба а проблема го прави на бензин и на газа. А и ако някой знае по каква последователност се чисти дросела да каже и как да сеадаптира след почистване .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.8 16v прекъсва и е мудна
Collapse
X
-
Ако смуче след дебитомера може лесно да се провери, сваляш въздоховода и докато работи мотора си слагаш ръката в/у дросела за да спреш притока на въздух в мотора, би следвало след около 2-3 секунди мотора да изгасне, което е нормално, ако продължи да работи значи смуче въздух след дросела, но си мисля, че ако смуче след дросела това означава, че има пропуск в самия всмукателен колектор, което пък не ми се вярва, но пробвай да видиш какво ще се получиpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Ако смуче след дебитомера може лесно да се провери, сваляш въздоховода и докато работи мотора си слагаш ръката в/у дросела за да спреш притока на въздух в мотора, би следвало след около 2-3 секунди мотора да изгасне, което е нормално, ако продължи да работи значи смуче въздух след дросела, но си мисля, че ако смуче след дросела това означава, че има пропуск в самия всмукателен колектор, което пък не ми се вярва, но пробвай да видиш какво ще се получи
Коментар
-
свещи?кабели-бобини?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:свещи?кабели-бобини?
Коментар
-
Viktor-stilo1.8 написа:didich написа:Сутрин като палиш как се държи мотора, тресе ли се или пали гладко и си държи обороти?punto HGT
Коментар
-
didich написа:Viktor-stilo1.8 написа:didich написа:Сутрин като палиш как се държи мотора, тресе ли се или пали гладко и си държи обороти?
Коментар
-
Останових още един проблем когато са ми слагали ГУ са свързвали газовата с бобините и са споили толкова некадърно кабелите че сега ми окъсява и се прекъсва веригата и понякога работи на три целиндъра ако някой знае одарено стило 1.8 16в да каже ако има инстасталацията от Ecu-то към бобоните и дузите и какжа цена иска ще съм много лагодарен а утре ще пиша как е минало след почистването.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар