Почистих дросела ала без промяна проблема е в кабелите към бобината на 3-ти целиндар сега търся направо цяла инсталация да я подменя ама нещо не се намира лесно мисля си и друго ако взема друга букса хитачи за бобината и пусна нови кабели към гребена дали няма да си теша проблема ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.8 16v прекъсва и е мудна
Collapse
X
-
Viktor-stilo1.8 написа:Останових още един проблем когато са ми слагали ГУ са свързвали газовата с бобините и са споили толкова некадърно кабелите че сега ми окъсява и се прекъсва веригата и понякога работи на три целиндъра ако някой знае одарено стило 1.8 16в да каже ако има инстасталацията от Ecu-то към бобоните и дузите и какжа цена иска ще съм много лагодарен а утре ще пиша как е минало след почистването.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Viktor-stilo1.8 написа:Останових още един проблем когато са ми слагали ГУ са свързвали газовата с бобините и са споили толкова некадърно кабелите че сега ми окъсява и се прекъсва веригата и понякога работи на три целиндъра ако някой знае одарено стило 1.8 16в да каже ако има инстасталацията от Ecu-то към бобоните и дузите и какжа цена иска ще съм много лагодарен а утре ще пиша как е минало след почистването.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар