Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило 1.8 16v прекъсва и е мудна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почистих дросела ала без промяна проблема е в кабелите към бобината на 3-ти целиндар сега търся направо цяла инсталация да я подменя ама нещо не се намира лесно мисля си и друго ако взема друга букса хитачи за бобината и пусна нови кабели към гребена дали няма да си теша проблема ?

Коментар

Viktor-stilo1.8 написа:
      Останових още един проблем когато са ми слагали ГУ са свързвали газовата с бобините и са споили толкова некадърно кабелите че сега ми окъсява и се прекъсва веригата и понякога работи на три целиндъра ако някой знае одарено стило 1.8 16в да каже ако има инстасталацията от Ecu-то към бобоните и дузите и какжа цена иска ще съм много лагодарен а утре ще пиша как е минало след почистването.
      Единственото, което трябва да направиш е да си презапоиш кабелите, където има нужда, да ги изолираш хубаво и да караш след това. Има около 100 % вероятност, дори и да ги намериш от някъде да ти ги дадат изрязани от останалата инсталация и пак да трябва да запояваш...
      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Punto_II_HGT написа:
        Viktor-stilo1.8 написа:
        Останових още един проблем когато са ми слагали ГУ са свързвали газовата с бобините и са споили толкова некадърно кабелите че сега ми окъсява и се прекъсва веригата и понякога работи на три целиндъра ако някой знае одарено стило 1.8 16в да каже ако има инстасталацията от Ecu-то към бобоните и дузите и какжа цена иска ще съм много лагодарен а утре ще пиша как е минало след почистването.
        Единственото, което трябва да направиш е да си презапоиш кабелите, където има нужда, да ги изолираш хубаво и да караш след това. Има около 100 % вероятност, дори и да ги намериш от някъде да ти ги дадат изрязани от останалата инсталация и пак да трябва да запояваш...
        Намерих едни говорих с човека каза че не е рязано нищо по тях цялата инсталация била здрава ще видя днес пак ще говоря с него и ще реша какво ще правя

Коментар

Working...
        X